#خبر?
♦️مبادلات اقتصادی با عراق 20 میلیارد دلار می شود
?محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه عصر در همایش مشترک اقتصادی ایران و اقلیم در سلیمانیه اعلام کرد: ایران برنامه جدی برای افزایش مبادلات اقتصادی با عراق به 20 میلیارد دلار در سال دارد.
?او همچنین در پاسخ به سوالی درخصوص ادعای اخیر ترامپ درباره فروش نفت از سوی کردها به ایران، گفت: ‘ما و مردم کرد از هزاران سال پیش در کنار هم بوده ایم و همچنان خواهیم بود. این دولت ها تغییر می کنند ولی ما در کنار هم باقی می مانیم.
? اطمینان می دهیم تحریمها نمی توانند روابط دو ملت را قطع کنند و تاثیری در تعاملات اقتصادی با اقلیم کردستان عراق نخواهد داشت.
?تشکیل دولت قدرتمند در اقلیم کردستان در زودترین زمان ممکن را خواستار هستیم.
?وزیر امور خارجه همچنین گفت که گفتگوهای خوبی بین ایران و اقلیم کردستان عراق و بغداد انجام شده تا مبادلات تجاری تسهیل شود. ظریف تصریح کرد که روابط با اقلیم مهم بوده و ما روابط خویش را بر تکیه بر روابط اقتصادی توسعه خواهیم داد.
?با حضور قوی بخش خصوصی دو طرف رفاه بیشتری بین مردم دو کشور ایجاد شود. /ایرنا
@nerkheroozane
🔹ما با افرادی سر و کار داریم که تصمیمات ژئوپولیتیکی را بر اساس الهیات محض میگیرند. 🔹هیچکس تاکنون نتوانسته معامله…
🔹از 22 بهمنماه، ترافیک اینترنت ایران به کمتر از 45 درصد روزهای عادی رسیده و چالشی جدی برای دسترسی کاربران…
🔹نماینده روسیه در وین: جلسه مارس شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی نزدیک است و مباحثات دشواری درباره ایران انجام…
🔹قنبری، عضو تیم مذاکره کننده ایران: برای پایداری توافق، ضروری است که آمریکا بتواند در حوزههایی با بازده اقتصادی بالا…
🔹 شاخص کل بورس با ریزش ۱۰۴ هزار واحدی در پایان معاملات امروز به ۳ میلیون و ۸۸۱ هزار واحد…