#خبر?

#خبر?
♦️ تا پایان سال 2020 تحریم ها علیه ایران ادامه پیدا می کند
?وزارت انرژی ایالات متحده اعلام نمود که تحریم های آمریکا علیه بخش نفت ایران، که توسط رئیس جمهور دونالد ترامپ اعمال شده، حداقل تا پایان سال 2020، ادامه یابد. بر اساس گزارش منتشر شده توسط اداره اطلاعات انرژی وزارت انرژی ایالات متحده در روز سه شنبه، این تحریم ها برای دوره 2019-2020 اعمال خواهد شد.
?وزارت انرژی همچنین پیش بینی کرده است که معافیت های موقت از اقدامات تحریم ها علیه ایران برای برخی کشورها پس از انقضای ان در ماه مه سال جاری تمدید نخواهد شد.
? وزارت انرژی ایالات متحده یادآور می شود: “علاوه بر این، انتظار می رود که استثنائات ایجاد شده برای هشت کشور که امکان خرید نفت ایران را دارند، پس از ماه مه 2019 تمدید نخواهد شد.”
?بر اساس این گزارش، تا دسامبر 2018، تولید نفت ایران در مقایسه با سه ماهه اول سال 2018 بیش از یک میلیون بشکه کاهش یافته است.
@nerkheroozane

Recent Posts

فروش ۱۱۸۹ کیلوگرم شمش طلا طی ۱۱ جلسه حراج در مرکز مبادله

🔹اصغر بالسینی، سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان: از ابتدای امسال تاکنون، ۱۱…

2 ساعت ago

بازدهی بازارها هفته چهارم اردیبهشت ۱۴۰۴ / طلا قربانی ریزش اونس جهانی شد

🔹بازدهی بازارها در هفته چهارم اردیبهشت سال ۱۴۰۴ به غیر از بورس در تمام بازارهای مورد بررسی منفی بود. قیمت…

5 ساعت ago

آکسیوس:دولت ترامپ در جریان دور چهارم مذاکرات در روز یکشنبه، یک پروپوزال برای توافق هسته‌ای به ایران ارائه داده است.

🔹این نخستین بار از زمان آغاز مذاکرات هسته‌ای در اوایل آوریل بود که استیو ویتکاف، فرستاده کاخ سفید، یک پیشنهاد…

7 ساعت ago

نفت ایران نزدیک ۷۰ دلار فروخته شد

🔹 هر بشکه نفت ایران در فروردین ماه ۶۹.۷۳ دلار  فروخته شد. @navasanchannel

12 ساعت ago