️تحلیل بی‌بی‌سی از سفر شینزو آبه به تهران:

?کارشناسان عقیده دارند سفر میانجی‌گرایانه آبه به تهران بیشتر به دلایل داخلی اهمیت دارد و چهره‌ای مثبت و بین‌المللی برای نخست وزیر ایجاد کرده تا رای دهندگان بیشتری داخل ژاپن به وی گرایش پیدا کنند.
?در نودمین سالگرد تاسیس روابط دیپلماتیک ایران و ژاپن،سفر آبه به ایران بعد از سفر ترامپ به توکیو صورت می‌گیرد و دیروزنیز ترامپ و آبه تلفنی با هم صحبت کردند.
?بدین ترتیب امید است تا نخست وزیر ژاپن بتواند کانالی دیپلماتیک ورای تنش افزایش یافته میان تهران و واشنگتن برقرار سازد.
? هرچند طرف ژاپنی در دعوای آمریکا و ایران حضور نیافته، اما به دلیل قطع واردات نفت از ایران دچار مشکل شده است.
? به گفته پروفسور جف کینگستون، مدیر مطالعات آسیایی دانشگاه تمپل،ژاپن از برجام حمایت کرده و از اینکه ترامپ از برجام بیرون رفته، خوشحال نیست،چراکه افزایش تنش قیمت نفت را بالا برده است.
? به گفته رابرت دوجاریک استاد مطالعات آسیایی در توکیو غرب به شینزو آبه به عنوان میانجی خوب می‌نگرد اما تهران او را 100درصد بی طرف نمی‌داند.

Recent Posts

یک‌سوم بدهی بانکی در دست ۱۰۰ شخص حقوقی

🔹رئیس سازمان بازرسی: 🔹طبق داده‌های بانک مرکزی، از مجموع هزار و ۲۶۸ همت مطالبات غیرجاری شبکه بانکی تا پایان خرداد،…

2 ساعت ago

شاخص کل بورس امروز ۲۶ آبان

🔹شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز با جهش ۳۵ هزار واحدی به ۳ میلیون و ۱۷۴ هزار واحد رسید…

11 ساعت ago

دولت خودش هم خبر ندارد می‌خواهد گاز را قطع کند یا نه

🔹مهدی بستانچی، رئیس شورای هماهنگی شهرک های صنعتی: سیاست وزارت نیرو و شرکت ملی گاز تکذیب و اعمال است. یعنی…

13 ساعت ago