? انگلیسیها آغازگر ناامنی در دریا هستند و امیدواریم این کار را تکرار نکنند، تکرار آن موجب ناامنی در جهان شده و به زیان همه خواهد بود.
?دشمن به دنبال ایجاد ناامنی در منطقه است و از این رو به فضای کشورمان تجاوز کرد که البته با پاسخ قاطع مواجه شد و از سوی دیگر به طور نیابتی، کشتی نفتکش ایرانی را توقیف کردند که کار بسیار سخیف و غلطی انجام دادند.
?انگلیسیها در آبهای سرزمینی اسپانیا به ناروا این کشتی را توقیف کردند در حالی که خودشان در این سرزمین و منطقه جبل الطارق اشغالگر هستند چرا که این سرزمین متعلق به اسپانیا است و دولتی اشغالگر که به ناروا در این منطقه حضور دارد این کار سخیف را انجام داده است و این در حالی است که مردم اسپانیا هم از این کار انگلیس اعلام انزجار دارند.
🔹شاخص کل بورس ۵۷ هزار و ۴۱۱ واحد سقوط کرد. 🔹شاخص هموزن ۹ هزار و ۳۷۲ واحد ریزش کرد. 🔹حجم…
🔹تحلیلگران سیتی(شرکت چندملیتی خدمات مالی و بانکی آمریکایی) بر این باورند که قیمت هر اونس طلا در سه ماهه سوم…
🔹رئیسجمهور آمریکا، شامگاه دوشنبه فرمان اجرایی را امضا کرد که طبق آن، تحریمهای اعمال شده بر سوریه از سوی آمریکا…
امیر عباس باقری، تحلیلگر بازار سرمایه: 🔹بازگشایی بورس تهران، در تاریخ ۷ تیر با اضطراب و نگرانی بسیاری از فعالان…
نماینده ایران در سازمان ملل: 🔹 ما آماده مذاکرات هستیم، اما شرایط برای مذاکره با آمریکا مناسب نیست 🔹 هیچ…