️خبرهای جدید همتی درباره بازار ارز دیجیتال

همتی در حاشیه نشست هیات دولت گفته است:
?همانطور که شنیده‌اید خوشبختانه ثبات نسبی در بازار ارز ایجاد شده است.مدیریتی در بازار ارز اتخاذ شده و این کمک به صادرکنندگانی است که ارزشان را در نیما عرضه می‌کنند و یا در واردات تأمین می‌کنند که امیدواریم این روند ادامه پیدا کند.
? در مورد ارزهای دیجیتال باید بگویم؛ اولاً ارزهای دیجیتال اگر بخواهد در داخل کشور شبکه‌اش راه‌اندازی شود با توجه به اینکه بانک مرکزی انحصار انتشار پول را دارد، ارزهایی که بر پایه ریال و طلا ایجاد شود، غیرقانونی است.
? اما بحث استخراج ارزهای دیجیتال که امروز مطرح است و انجام می‌شود، در دستور کار کمیسیون دولت قرار دارد و بندهایی از آن هم در کمیسیون تصویب شده و هدفمان این است که اولاً استخراج این نوع ارزها را قانومند و بر مبنای نرخ برق صادراتی انجام دهیم و مهم‌تر از آن باید تعهد داشته باشیم که ارزی که ایجاد می‌شود را به چرخه اقتصادی کشور بازگردانیم؛ اینها مواردی که است در دستور کار دولت قرار دارد که انشاالله نتیجه می‌گیریم.

Recent Posts

یک‌سوم بدهی بانکی در دست ۱۰۰ شخص حقوقی

🔹رئیس سازمان بازرسی: 🔹طبق داده‌های بانک مرکزی، از مجموع هزار و ۲۶۸ همت مطالبات غیرجاری شبکه بانکی تا پایان خرداد،…

5 ساعت ago

شاخص کل بورس امروز ۲۶ آبان

🔹شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز با جهش ۳۵ هزار واحدی به ۳ میلیون و ۱۷۴ هزار واحد رسید…

14 ساعت ago

دولت خودش هم خبر ندارد می‌خواهد گاز را قطع کند یا نه

🔹مهدی بستانچی، رئیس شورای هماهنگی شهرک های صنعتی: سیاست وزارت نیرو و شرکت ملی گاز تکذیب و اعمال است. یعنی…

16 ساعت ago