️گاهشمار مهم‌ترین رویدادهای خلیج فارس و تنگه هرمز 1

?دوم مه/۱۲ اردیبهشت:ایالات متحده آمریکا یک سال پس از خروج یک‌جانبه از برجام، معافیت‌های خرید نفت خام هشت کشور از ایران را متوقف کرد: چین، یونان، هند، ایتالیا، ژاپن، کره جنوبی، تایوان و ترکیه در صورت ادامه خرید نفت خام ایران، با مجازات‌های واشنگتن مواجه می‌شوند.
?پنجم مه/۱۵ اردیبهشت: ایالات متحده آمریکا اعلام کرد برای مقابله با تهدیدات ایران یک ناوهواپیمابر به خلیج فارس اعزام می‌کند.
?8 مه/۱۸ اردیبهشت: شورای عالی امنیت ملی ایران اعلام کرد در واکنش به عدم اجرای برجام از زمان خروج ایالات متحده از آن و به‌ویژه کم کاری کشورهای اروپایی عمل به شماری از تعهدات خود در توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ را کاهش خواهد داد. این تصمیم یک سال پس از اعلام خروج واشنگتن از برجام اعلام شد.
?۰ 1مه/ ۲۰ اردیبهشت: وزارت دریانوردی ایالات متحده نسبت به حملات احتمالی ایران به کشتی‌های [تجاری] در خلیج فارس هشدار داد.(یورونیوز)

Recent Posts

برآورد روزانه ۱۰ میلیون لیتر تقاضا برای بنزین سوپر

🔹دبیر کل اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های نفت، گاز و پتروشیمی میزان مصرف بنزین سوپر در کشور را حدود ۱۰ میلیون لیتر…

22 دقیقه ago

افزایش قیمت ها و رکود در بازار خودرو

🔹 رئیس اتحادیه صنف نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودرو تهران با بیان اینکه مصرف کننده واقعی در بازار وجود ندارد، گفت:…

3 ساعت ago

تحریم، منبع ثروت مشترک اردوغان و کاسبان ایرانی!

🔹فلاحت پیشه در واکنش به اجرای مکانیسم ماشه توسط ترکیه نوشت : اجرای ‎مکانیسم ماشه توسط ‎ترکیه،با هدف افزايش حق…

5 ساعت ago