?مجلس سنای آمریکا طی چند روز آینده طرح لغو وتوی دونالد ترامپ برای توقف فروش تسلیحات به عربستان سعودی و امارات را به رای می گذارد.
?ترامپ در ماه مه به دلیل وضعیت «اضطراری» تنش با ایران تصمیم گرفت که طرح فروش بیش از هشت میلیارد دلار سلاح به عربستان را به اجرا بگذارد.
?مجلس سنای آمریکا ۱۰۰ عضو دارد و در صورت رای بیش از دو سوم سناتورها به لغو وتوی رئیس جمهور، طرح توقف فروش تسلیحات به عربستان سعودی در این مجلس تصویب خواهد شد. با این حال به گفته تحلیلگران موافقت دو سوم سناتورها با لغو وتوی دونالد ترامپ درباره توقف فروش تسلیحات به عربستان بعید به نظر می سرد.(یورونیوز)
امیر عباس باقری، تحلیلگر بازار سرمایه: 🔹بازگشایی بورس تهران، در تاریخ ۷ تیر با اضطراب و نگرانی بسیاری از فعالان…
نماینده ایران در سازمان ملل: 🔹 ما آماده مذاکرات هستیم، اما شرایط برای مذاکره با آمریکا مناسب نیست 🔹 هیچ…
🔹سخنگوی وزارت راه:فضای هوایی مرکز و نیمه غربی کشور، فقط برای پروازهای عبوری بین المللی بازگشایی شد. 🔹انجام پرواز از/…
🔹قیمت جدید کارخانه ای محصولات ایران خودرو ویژه تیرماه ۱۴۰۴ اعلام شد. @navasanchannel
🔹شاخص کل بورس با ریزش ۵۶ هزار واحدی در پایان معاملات امروز به ۲ میلیون و ۷۸۸ هزار واحد رسید.…
محمد اله، معاون تجارت خارجی و انتقال شرکت توانیر و مجری طرح رمز ارزها در گفتوگو با روزنامه ایران: ▪️هر…