?مجلس سنای آمریکا طی چند روز آینده طرح لغو وتوی دونالد ترامپ برای توقف فروش تسلیحات به عربستان سعودی و امارات را به رای می گذارد.
?ترامپ در ماه مه به دلیل وضعیت «اضطراری» تنش با ایران تصمیم گرفت که طرح فروش بیش از هشت میلیارد دلار سلاح به عربستان را به اجرا بگذارد.
?مجلس سنای آمریکا ۱۰۰ عضو دارد و در صورت رای بیش از دو سوم سناتورها به لغو وتوی رئیس جمهور، طرح توقف فروش تسلیحات به عربستان سعودی در این مجلس تصویب خواهد شد. با این حال به گفته تحلیلگران موافقت دو سوم سناتورها با لغو وتوی دونالد ترامپ درباره توقف فروش تسلیحات به عربستان بعید به نظر می سرد.(یورونیوز)
🔹در حالی که بنبست دیپلماتیک بین تهران و واشنگتن ادامه دارد، یک نقطه اشتراک وجود دارد: هر دو طرف میگویند…
🔹اعتماد نوشت:در نهایت، مساله اصلی تنها تکنرخی شدن ارز نیست، بلکه تکهزینهای شدن فرآیند تامین ارز است. تا زمانی که…
دبیر کل شورای هماهنگی بانکها: 🔹حسب اطلاعیه سازمان اداری و استخدامی کشور، از امروز تمامی بانکها از ساعت ۷ صبح…
🔹بازارهای سهام آسیا - اقیانوسیه بهجز ژاپن روز جمعه ۲.۳ درصد سقوط کرد و در مسیر ثبت کاهش هفتگی ۱.۸…