️اتحاد کانادا و اروپا علیه ترامپ

? کانادا و اتحادیه اروپا برای ایجاد کانال جایگزین به‌منظور حل اختلافات تجاری جهان توافق کردند، مجرایی که بن‌بست بین‌المللی دولت ترامپ پیرامون تعیین قضات بدنه استیناف «سازمان تجارت جهانی» را دور خواهد زد.
? در این رابطه کانادا نخستین کشوری است که از تلاش‌های اتحادیه اروپا برای احیای بدنه استیناف «سازمان تجارت جهانی» حمایت می‌کند، بدنه‌ای که با توجه به ممانعت آمریکا از انتخاب قضات و به حد نصاب نرسیدن اعضای آن به‌نظر می‌رسد تا دسامبر سال‌جاری منحل خواهد شد. در حال‌حاضر این بدنه عالی‌ترین دادگاه تجارت جهانی محسوب می‌شود.
? به عقیده صاحب‌نظران تا زمانی که دولت آمریکا بن‌بست قضاوت «سازمان تجارت جهانی» را حل کند، این طرح می‌تواند به‌عنوان راه جایگزین موقت باشد.

Recent Posts

یک‌سوم بدهی بانکی در دست ۱۰۰ شخص حقوقی

🔹رئیس سازمان بازرسی: 🔹طبق داده‌های بانک مرکزی، از مجموع هزار و ۲۶۸ همت مطالبات غیرجاری شبکه بانکی تا پایان خرداد،…

5 ساعت ago

شاخص کل بورس امروز ۲۶ آبان

🔹شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز با جهش ۳۵ هزار واحدی به ۳ میلیون و ۱۷۴ هزار واحد رسید…

15 ساعت ago

دولت خودش هم خبر ندارد می‌خواهد گاز را قطع کند یا نه

🔹مهدی بستانچی، رئیس شورای هماهنگی شهرک های صنعتی: سیاست وزارت نیرو و شرکت ملی گاز تکذیب و اعمال است. یعنی…

16 ساعت ago