️در آستانه راه‌‌اندازی بازار متشکل ارز و با وجود کاهش ۱۰۰ تومانی نرخ فروش دلار در سامانه رسمی سنا، بهای عرضه دلار در معاملات روز دوشنبه بازار آزاد تهران ثابت ماند.

?در حالی که نرخ فروش دلار در سامانه رسمی نظارت ارز(سنا) به ۱۲ هزار و ۵۰ تومان کاهش یافت، معاملات روز دوشنبه بازار آزاد تهران شاهد نوسان اندک قیمت‌ها بود، به طوری که در پایان داد و ستدهای این روز، بهای عرضه دلار همانند روز یکشنبه، ۱۲ هزار و ۱۰۰ تومان بود.
?در بازار جهانی نیز هر یورو در مقابل ۱.۱۱۲۵ دلار مبادله شد که نشان از تقویت دلار داشت. با این وجود در سامانه رسمی سنا هر یورو به ارزش ۱.۱۳۶۹ دلار و به نرخ ۱۳ هزار و ۷۰۰ تومان عرضه شد.
?این در حالی است که بر پایه دلار ۱۲ هزار و ۵۰ تومانی و نرخ برابری جهانی، هر یورو معادل ۱۳ هزار و ۴۰۵ تومان ارزش دارد.

Recent Posts

شماره‌گذاری نخستین خودروی وارداتی از منطقه آزاد تجاری – صنعتی قصرشیرین

🔹نخستین خودروی وارداتی از منطقه آزاد تجاری – صنعتی قصرشیرین با حضور رئیس جمهور به صورت رسمی شماره‌گذاری شد. @navasanchannel

1 ساعت ago

تحریم‌های جدید خزانه‌داری آمریکا علیه ایران

🔹وزارت خزانه‌داری ایالات متحده امروز چهارشنبه اعلام کرد: تحریم‌های جدیدی علیه افراد و نهادهای مرتبط با ایران اعمال کردیم. @navasanchannel

12 ساعت ago

افت صندوق‌های طلا در پی تصویب پالرمو

🔹 پس از انتشار اخبار مربوط به تصویب پیوستن ایران به پالرمو، صندوق‌های طلا حدود دو درصد افت کردند. @navasanchannel

15 ساعت ago

تصویب پالرمو در مجمع تشخیص مصلحت نظام

🔹رئیس مرکز اطلاعات مالی و دبیرشورای عالی پیشگیری و مقابله با پولشویی وتامین مالی تروریسم از تصویب کنوانسیون پالرمو در…

17 ساعت ago