?روزنامه جونگانگ ایلبو کره جنوبی نوشت رهبر کره شمالی در ماه گذشته میلادی با ارسال نامه ای، از رئیس جمهور آمریکا برای سفر به پیونگ یانگ دعوت کرده است.
?این درحالی است که ۳ دور مذاکرات آمریکا با کره شمالی از اردیبهشت سال گذشته تاکنون بی نتیجه بوده است و کره شمالی به گزارش سازمان ملل متحد، برنامه هسته ای اش را متوقف نکرده است و به آزمایش های موشکی خود ادامه می دهد.
?کره شمالی روز سه شنبه هفته گذشته ساعاتی پس از آنکه به آمریکا پیشنهاد کرد مذاکرات هسته ای با این کشور اواخر ماه سپتامبر از سر گرفته شود، ۲ موشک جدید شلیک کرد.
🔹ما با افرادی سر و کار داریم که تصمیمات ژئوپولیتیکی را بر اساس الهیات محض میگیرند. 🔹هیچکس تاکنون نتوانسته معامله…
🔹از 22 بهمنماه، ترافیک اینترنت ایران به کمتر از 45 درصد روزهای عادی رسیده و چالشی جدی برای دسترسی کاربران…
🔹نماینده روسیه در وین: جلسه مارس شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی نزدیک است و مباحثات دشواری درباره ایران انجام…
🔹قنبری، عضو تیم مذاکره کننده ایران: برای پایداری توافق، ضروری است که آمریکا بتواند در حوزههایی با بازده اقتصادی بالا…
🔹 شاخص کل بورس با ریزش ۱۰۴ هزار واحدی در پایان معاملات امروز به ۳ میلیون و ۸۸۱ هزار واحد…