️ظریف: شروع کننده جنگ در منطقه، پایان دهنده آن نخواهد بود

وزیرخارجه ایران در گفت‌وگو با شبکه سی ‌بی ‌اس:
?من مطمئن نیستم که می‌توانیم از [وقوع] جنگ جلوگیری کنیم اما مطمئنم هر کسی که [این جنگ] را شروع کند، پایان دهنده آن نخواهد بود.
?(در پاسخ به اینکه صدور روادید برای او جهت حضور در نیویورک را علی‌رغم تحریم بودن، نشانه‌ای از تمایل آمریکا جهت مذاکره می‌داند) نه ضرورتا! زیرا ایالات متحده مجبور است به عنوان میزبان مقر سازمان ملل برای [هیأت ‌های] کشورهای عضو روادید صادر کند.
?آنها [دولت آمریکا] در نامه ‌ای که به روادید من پیوست کرده بودند صراحتا نوشته بودند که من واجد شرایط دریافت روادید نیستم اما این کار را بر اساس چشم ‌پوشی انجام می ‌دهند. پس آنها می‌ خواستند من بفهمم که قرار نبود اینجا باشم!
?(در پاسخ به این سوال که ایران، ارسال تجهیزات و نیروی نظامی از سوی آمریکا به عربستان سعودی را چگونه تفسیر می ‌کند) به نظر من اینگونه خودنمایی‌ ها فایده‌ ای ندارد. به نظرم، چیزی که [به بهتر شدن اوضاع] کمک می‌کند، پایان دادن به جنگ یمن است.

Recent Posts

معامله ۶۰ کیلوگرم شمش نقره در بورس کالا

🔹روز گذشته در مجموع ۶۰ کیلوگرم شمش نقره در بازار گواهی سپرده و قرارداد آتی بورس کالا مورد معامله قرار…

2 ساعت ago

رشد ۴۵ هزار واحدی شاخص کل بورس

🔹 شاخص کل بورس با رشد ۴۵ هزار واحدی در پایان معاملات امروز به ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد…

5 ساعت ago

‌ باشگاه آرسنال با صرافی ارز دیجیتال بیت پاندا قراردادی چندساله بست

🔹 باشگاه فوتبال آرسنال انگلیس اعلام کرد که با بیت پاندا، صرافی معروف ارز دیجیتال مستقر در اتریش، قراردادی چندساله…

6 ساعت ago

‌ باشگاه آرسنال با صرافی ارز دیجیتال بیت پاندا قراردادی چندساله بست

🔹 باشگاه فوتبال آرسنال انگلیس اعلام کرد که با بیت پاندا، صرافی معروف ارز دیجیتال مستقر در اتریش، قراردادی چندساله…

6 ساعت ago