️واکنش سخنگوی وزارت خارجه به حمله به نفتکش ایرانی

? موسوی: بررسی های انجام شده توسط شرکت ملی نفتکش ایران نشان می دهد که کشتی ایرانی از مکانی نزدیک به کریدور عبوری این نفت کش از شرق دریای سرخ، دو بار و به فاصله حدود نیم ساعت مورد هدف قرار گرفته و آسیب دیده است.
? در چند ماه گذشته برخی اقدامات تخریبی دیگر نیز علیه نفت کشهای ایران در دریای سرخ صورت پذیرفته که بررسیها در خصوص عوامل دخیل در این اقدامات در حال انجام است.
? کلیه مسئولیت های ناشی از این اقدام از جمله آلودگی شدید زیست محیطی ایجاد شده در منطقه بر عهده عوامل این ماجرا جویی خطرناک است.

Recent Posts

یک‌سوم بدهی بانکی در دست ۱۰۰ شخص حقوقی

🔹رئیس سازمان بازرسی: 🔹طبق داده‌های بانک مرکزی، از مجموع هزار و ۲۶۸ همت مطالبات غیرجاری شبکه بانکی تا پایان خرداد،…

5 ساعت ago

شاخص کل بورس امروز ۲۶ آبان

🔹شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز با جهش ۳۵ هزار واحدی به ۳ میلیون و ۱۷۴ هزار واحد رسید…

14 ساعت ago

دولت خودش هم خبر ندارد می‌خواهد گاز را قطع کند یا نه

🔹مهدی بستانچی، رئیس شورای هماهنگی شهرک های صنعتی: سیاست وزارت نیرو و شرکت ملی گاز تکذیب و اعمال است. یعنی…

16 ساعت ago