?این وزارتخانه با تکرار ادعای تلاش های دولت این کشور برای منزوی کردن جمهوری اسلامی اعلام کرد که از این طریق، راهی برای تضمین تداوم ارسال کمک های بشردوستانه به ایران ایجاد کرده است.
?به گفته وزارت خزانه داری آمریکا، این مکانیزم به جامعه بین المللی کمک می کند تا به دادوستد برای حمایت از مردم ایران ادامه دهد؛ بدون آنکه سرمایه های مربوط به آن به دست دولت ایران بیفتد.
?بسیاری از کارشناسانی که سابقه همکاری با دولت های مختلف آمریکا در زمینه تحریم ایران را داشته اند، میگویند این اقدام به عنوان مکانیزمی برای جمع آوری اطلاعات برای دولت عمل خواهد کرد تا از این طریق بتواند زمینه را برای اعمال تحریم های جدیدتر فراهم کند.
🔹رئیس سازمان بازرسی: 🔹طبق دادههای بانک مرکزی، از مجموع هزار و ۲۶۸ همت مطالبات غیرجاری شبکه بانکی تا پایان خرداد،…
@navasanchannel
🔹شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز با جهش ۳۵ هزار واحدی به ۳ میلیون و ۱۷۴ هزار واحد رسید…
🔹مهدی بستانچی، رئیس شورای هماهنگی شهرک های صنعتی: سیاست وزارت نیرو و شرکت ملی گاز تکذیب و اعمال است. یعنی…