?لیندزی گراهام، سناتور سرشناس جمهوریخواه که رابطه بسیار نزدیکی با دونالد ترامپ دارد میگوید پیامش برای حکومت ایران این است که اگر به دنبال آسیب رساندن به نیروهای آمریکایی بروند تاسیسات نفتی داخل این کشور یکی از اهداف نظامی است که ممکن است آمریکا در پی نابودی آنها برآید.
?آقای گراهام که جمعه شب به برنامه پربیننده شان هنیتی فاکس نیوز مصاحبه میکرد ضمن دفاع از قتل هدفمند قاسم سلیمانی گفت: “خطاب به آیت الله ها در ایران میگویم که اگر به فکر آسیب رساندن به نیروهای آمریکایی بیفتند، دونالد ترامپ ممکن است به اهداف نظامی در داخل ایران از جمله تاسیسات نفتی این کشور حمله کند.”
?آقای گراهام با تاکید بر این که “دونالد ترامپ چون باراک اوباما نیست” به مجری فاکس نیوز گفت که از نظر او آمریکا باید با هدف قرار دادن تاسیسات نفتی ایران زمینه سقوط اقتصاد این کشور را رقم بزند.
?این سناتور جمهوری خواه در توییتر هم به کارکنان مراکز نفتی ایران توصیه کرده که به فکر کار در جای دیگری باشند.
آقای گراهام همچنین گفته که دستور کشتن قاسم سلیمانی نه به خاطر اعمال سابق او بلکه به علت تهدید آتی از سوی او برای نیروهای آمریکایی در منطقه صورت گرفته است./بی بی سی
🔹شاخص کل بورس ۵۷ هزار و ۴۱۱ واحد سقوط کرد. 🔹شاخص هموزن ۹ هزار و ۳۷۲ واحد ریزش کرد. 🔹حجم…
🔹تحلیلگران سیتی(شرکت چندملیتی خدمات مالی و بانکی آمریکایی) بر این باورند که قیمت هر اونس طلا در سه ماهه سوم…
🔹رئیسجمهور آمریکا، شامگاه دوشنبه فرمان اجرایی را امضا کرد که طبق آن، تحریمهای اعمال شده بر سوریه از سوی آمریکا…
امیر عباس باقری، تحلیلگر بازار سرمایه: 🔹بازگشایی بورس تهران، در تاریخ ۷ تیر با اضطراب و نگرانی بسیاری از فعالان…
نماینده ایران در سازمان ملل: 🔹 ما آماده مذاکرات هستیم، اما شرایط برای مذاکره با آمریکا مناسب نیست 🔹 هیچ…