️آخرین اظهارات پمپئو درباره تحولات اخیر

?مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا: ایران از پیوستن به ائتلاف جهانی برای صلح خوددداری کرده و به شدت تلاش می‌کند تا پروژه صلح در افغانستان را تضعیف کند. ایران با گروه طالبان رابطه دارد.
? ما درباره مساله ویزا نظر نمی‌دهیم. ما همیشه وظایفمان و مقررات سازمان ملل را رعایت می‌کنیم و درباره ویزای ظریف بیشتر از این نمی‌توانم بگویم. مطمعنا اطلاعات زیادی درباره سلیمانی داشتیم و ریسک‌ها و تهدیدها و فرصت‌ها را ارزیابی کردیم. سلیمانی استقلال کشورها را نفی کرده.
?برجام فرصت داده بود که هر وقت ایران خواست به بمب اتمی دست پیدا کند. ما ایران را در شرایطی قرار دادیم که هیچ وقت در این شرایط نبوده،‌ ایران مجبور به انتخاب‌های دشوار شده و ما انتخاب کردیم که با آنها مقابله کرده و آنها را مهار کنیم.
? تهدید اصلی برای فرهنگ ایرانی جمهوری اسلامی است.
? پومپئو گفت با مقام‌های سعودی صحبت کرده و به گفته آنها قاسم سلیمانی حامل هیچ پیامی برای سعودی ها نبوده.
?مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا در پاسخ به این سوال که آیا مراکز فرهنگی در ایران برای حمله بررسی شده و موردنظر است: هر هدفی که بررسی شده در چارچوب قوانین و مقررات بین‌المللی است.

Recent Posts

روبیو درباره ایران:ما با روحانیون شیعه رادیکال سر و کار داریم.

🔹ما با افرادی سر و کار داریم که تصمیمات ژئوپولیتیکی را بر اساس الهیات محض می‌گیرند. 🔹هیچ‌کس تاکنون نتوانسته معامله…

9 ساعت ago

ترافیک اینترنت ایران از 22 بهمن‌ماه نصف شده است

🔹از 22 بهمن‌ماه، ترافیک اینترنت ایران به کمتر از 45 درصد روزهای عادی رسیده و چالشی جدی برای دسترسی کاربران…

10 ساعت ago

دیدار سه‌جانبه هیئت‌های ایران، چین و روسیه در وین

🔹نماینده روسیه در وین: جلسه مارس شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نزدیک است و مباحثات دشواری درباره ایران انجام…

12 ساعت ago

جزئیات جدید مذاکره ایران و آمریکا/ از خرید هواپیما تا سرمایه‌گذاری‌های معدنی!

🔹قنبری، عضو تیم مذاکره کننده ایران: برای پایداری توافق، ضروری است که آمریکا بتواند در حوزه‌هایی با بازده اقتصادی بالا…

15 ساعت ago

ریزش ۱۰۴ هزار واحدی شاخص بورس

🔹 شاخص کل بورس با ریزش ۱۰۴ هزار واحدی در پایان معاملات امروز به ۳ میلیون و ۸۸۱ هزار واحد…

15 ساعت ago