️آخرین اظهارات پمپئو درباره تحولات اخیر

?مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا: ایران از پیوستن به ائتلاف جهانی برای صلح خوددداری کرده و به شدت تلاش می‌کند تا پروژه صلح در افغانستان را تضعیف کند. ایران با گروه طالبان رابطه دارد.
? ما درباره مساله ویزا نظر نمی‌دهیم. ما همیشه وظایفمان و مقررات سازمان ملل را رعایت می‌کنیم و درباره ویزای ظریف بیشتر از این نمی‌توانم بگویم. مطمعنا اطلاعات زیادی درباره سلیمانی داشتیم و ریسک‌ها و تهدیدها و فرصت‌ها را ارزیابی کردیم. سلیمانی استقلال کشورها را نفی کرده.
?برجام فرصت داده بود که هر وقت ایران خواست به بمب اتمی دست پیدا کند. ما ایران را در شرایطی قرار دادیم که هیچ وقت در این شرایط نبوده،‌ ایران مجبور به انتخاب‌های دشوار شده و ما انتخاب کردیم که با آنها مقابله کرده و آنها را مهار کنیم.
? تهدید اصلی برای فرهنگ ایرانی جمهوری اسلامی است.
? پومپئو گفت با مقام‌های سعودی صحبت کرده و به گفته آنها قاسم سلیمانی حامل هیچ پیامی برای سعودی ها نبوده.
?مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا در پاسخ به این سوال که آیا مراکز فرهنگی در ایران برای حمله بررسی شده و موردنظر است: هر هدفی که بررسی شده در چارچوب قوانین و مقررات بین‌المللی است.

Recent Posts

در مصاحبه با سی بی اس؛

نماینده ایران در سازمان ملل: 🔹 ما آماده مذاکرات هستیم، اما شرایط برای مذاکره با آمریکا مناسب نیست 🔹 هیچ…

5 ساعت ago

تمدید لغو پروازهای فرودگاه امام(ره) و مهرآباد

🔹سخنگوی وزارت راه:فضای هوایی مرکز و نیمه غربی کشور، فقط برای پروازهای عبوری بین المللی بازگشایی شد. 🔹انجام پرواز از/…

8 ساعت ago

قیمت جدید محصولات ایران خودرو اعلام شد

🔹قیمت جدید کارخانه ای محصولات ایران خودرو ویژه تیرماه ۱۴۰۴ اعلام شد. @navasanchannel

9 ساعت ago

بورس شاخص ۲ میلیون و ۸۰۰ هم از دست داد ، شاخص ۵۶ هزار واحد ریزش کرد

🔹شاخص کل بورس با ریزش ۵۶ هزار واحدی در پایان معاملات امروز به ۲ میلیون و ۷۸۸ هزار واحد رسید.…

11 ساعت ago

زیان ۲ میلیارد دلاری ماینرهای غیرمجاز به اقتصاد برق کشور

محمد اله، معاون تجارت خارجی و انتقال شرکت توانیر و مجری طرح رمز ارزها در گفت‌وگو با روزنامه ایران: ▪️هر…

12 ساعت ago

ترامپ: هیچ پیشنهادی به ایران نمی‌دهم

🔹دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در سخنانی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی تروث سوشال اعلام کرد: بر خلاف…

12 ساعت ago