️همتی: هر چند بازار ارز با نوسانات همراه بود اما این بازار سر و سامان گرفته است

رئیس کل بانک مرکزی در گفت وگوی ویژه خبری:
?الان وقت آن است که برای کنترل بازار پول اقدام کنیم و می توانیم برای کنترل تورم و هدف گذاری آن اقدام کنیم .
?بیشتر کشور ها کنترل نقدینگی و تورم را از طریق عملیات بازار باز انجام می دهند ما تحت تاثیر عوامل اقتصادی می توانیم تورم انتظاری را پیش بینی کنیم بنابر این می توان سود کوتاه مدت بانکی را هدف گذاری کرد و از طریق خرید و فروش اوراق خزانه داری کل کشور بر بازار پول تاثیربگذاریم.
?نرخ سود سپرده الان یک مقدار تعادل پیدا کرده و سود بین بانکی حدود ۱۸.۵ درصد است و سال گذشته ۲۰.۵ درصد بود و الان دو واحد درصد کاهش یافته و بالای ۲۰ درصد وجود ندارد.
?️ این سیاست یک شبه نیست و یک محصول یکساله است و ما می خواهیم اول این ابزار را همه همکاران ما کار کنند.
?️ چهارشنبه اولین حراج این اوراق را داریم و بانک ها پیشنهادات خود را به بانک مرکزی دادند و به تدریج بازار آگاهی پیدا می کند و اوراق پیش بینی شده دولت در بودجه سال آینده در بازار عرضه می شود و نرخ این اوراق نباید بی جهت در بازار بالا برود. الان نرخ حدود ۲۱.۵ درصد است و بین بانکی نیز ۱۸.۵ درصد است.
?فقط خودروهای وارد شده قبل از تاریخ شانزدهم مرداد امسال ارز می گیرند و به هیچ عنوان به خودروهای وارد شده بعد از این تاریخ ارز نخواهیم داد.

Recent Posts

روبیو درباره ایران:ما با روحانیون شیعه رادیکال سر و کار داریم.

🔹ما با افرادی سر و کار داریم که تصمیمات ژئوپولیتیکی را بر اساس الهیات محض می‌گیرند. 🔹هیچ‌کس تاکنون نتوانسته معامله…

14 ساعت ago

ترافیک اینترنت ایران از 22 بهمن‌ماه نصف شده است

🔹از 22 بهمن‌ماه، ترافیک اینترنت ایران به کمتر از 45 درصد روزهای عادی رسیده و چالشی جدی برای دسترسی کاربران…

15 ساعت ago

دیدار سه‌جانبه هیئت‌های ایران، چین و روسیه در وین

🔹نماینده روسیه در وین: جلسه مارس شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نزدیک است و مباحثات دشواری درباره ایران انجام…

17 ساعت ago

جزئیات جدید مذاکره ایران و آمریکا/ از خرید هواپیما تا سرمایه‌گذاری‌های معدنی!

🔹قنبری، عضو تیم مذاکره کننده ایران: برای پایداری توافق، ضروری است که آمریکا بتواند در حوزه‌هایی با بازده اقتصادی بالا…

20 ساعت ago

ریزش ۱۰۴ هزار واحدی شاخص بورس

🔹 شاخص کل بورس با ریزش ۱۰۴ هزار واحدی در پایان معاملات امروز به ۳ میلیون و ۸۸۱ هزار واحد…

20 ساعت ago