️قطع رمز دوم ایستا از هشتم بهمن ‌ماه جاری

?در مورد قطع رمز دوم ایستا (رمز دوم فعلی کارت بانکی) در هفته دوم دی ‌ماه، به اطلاع هموطنان عزیز می ‌رساند این سرویس از روز هشتم بهمن‌ ماه جاری در بانک‌ ها و موسسات اعتباری بطور تدریجی ظرف چند روز قطع می‌شود و تنها «رمز دوم پویا» قابل استفاده می‌ باشد.
?لازم به ذکر است انجام خریدهای اینترنتی بدون حضور کارت تا سقف مجموع یک میلیون ریال برای هر کارت در هر ۲۴ ساعت با رمز دوم ایستا قابل انجام است.
?در همین‌ زمینه به آگاهی می‌رساند رمز دوم ایستای کارت‌های بانکی بانک‌های صادرات و پاسارگاد در روز هشتم و‌ بانک‌ های قرض ‌الحسنه رسالت و ایران-ونزوئلا در روز دهم و بانک قرضn‌الحسنه مهر ایران در روز دوازده بهمن‌ ماه غیر فعال می‌شود.
?قطع سرویس رمز دوم ایستا در سایر بانک ‌ها نیز متعاقبا اعلام خواهد شد.
?در پایان مجدد تاکید می ‌شود مشتریان محترم بانکی ظرف چند روز آینده نسبت به فعال ‌سازی «رمز دوم پویا» از طریق مراجعه به وب ‌سایت بانک خود یا خودپرداز و یا شعبه بانک خود اقدام کنند.
?مشتریان بانکی برای فعال‌ سازی رمز دوم پویای پیامکی کافی است شماره تلفن همراه خود را در یکی از درگاه‌ های بانکی تایید و پس از آن قادر خواهند بود با فشردن دکمه “دریافت رمز دوم پویا” در درگاه ‌های پرداخت، رمز دوم پویا را از طریق پیامک دریافت کنند.

Recent Posts

جنگ ایران و اسرائیل چه بلایی سر بورس تهران آورد؟ / امید سرمایه‌گذاران به میز مذاکره

امیر عباس باقری، تحلیلگر بازار سرمایه: 🔹بازگشایی بورس تهران، در تاریخ ۷ تیر با اضطراب و نگرانی بسیاری از فعالان…

3 ساعت ago

در مصاحبه با سی بی اس؛

نماینده ایران در سازمان ملل: 🔹 ما آماده مذاکرات هستیم، اما شرایط برای مذاکره با آمریکا مناسب نیست 🔹 هیچ…

10 ساعت ago

تمدید لغو پروازهای فرودگاه امام(ره) و مهرآباد

🔹سخنگوی وزارت راه:فضای هوایی مرکز و نیمه غربی کشور، فقط برای پروازهای عبوری بین المللی بازگشایی شد. 🔹انجام پرواز از/…

13 ساعت ago

قیمت جدید محصولات ایران خودرو اعلام شد

🔹قیمت جدید کارخانه ای محصولات ایران خودرو ویژه تیرماه ۱۴۰۴ اعلام شد. @navasanchannel

14 ساعت ago

بورس شاخص ۲ میلیون و ۸۰۰ هم از دست داد ، شاخص ۵۶ هزار واحد ریزش کرد

🔹شاخص کل بورس با ریزش ۵۶ هزار واحدی در پایان معاملات امروز به ۲ میلیون و ۷۸۸ هزار واحد رسید.…

15 ساعت ago

زیان ۲ میلیارد دلاری ماینرهای غیرمجاز به اقتصاد برق کشور

محمد اله، معاون تجارت خارجی و انتقال شرکت توانیر و مجری طرح رمز ارزها در گفت‌وگو با روزنامه ایران: ▪️هر…

17 ساعت ago