جلوگیری از عدم بازگشت ارز حاصل از صادرات با کاهش تعدد نرخ ارز/ ارز چهار هزار و 200 تومانی قصه پردردی است

?نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: زمانی که تعدد نرخ ارز وجود دارد و نرخ ارز در سامانه‌ها نیما، سنا و حواله‌ای با یکدیگر متفاوت است، انگیزه برای ورود ارز به کشور از بین می‌رود.
?به گزارش خبرگزاری فارس، شمس‌الدین حسینی در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری که در مورد بررسی عدم بازگشت 2.75 میلیارد یورو ارز حاصل از صادرات به کشور بود، گفت: پیش از بررسی صلاحیت صادرکنندگان باید دلایل و انگیزه عدم ور ارز حاصل از صادرات به چرخه اقتصادی کشور را بررسی کرد.
?نماینده مجلس شورای اسلامی افزود: زمانی که تعداد نرخ ارز وجود دارد و فاصله بین نرخ ارز وجود دارد و نرخ ارز در سامانه نیما، سنا و حواله‌ای با یکدیگر متفاوت است انگیزه برای بازگشت ارز و به کشور از بین می‌رود.
?حسینی اظهار داشت: ارز چهار هزار و 200 تومانی قصه پردردی است و باید از تعدد نرخ ارز بکاهیم.
?این نماینده مجلس شورای اسلامی بیان داشت: فقط گروه معدودی از صادرکنندگان می‌توانند با وقفه ارز خود را عرضه کنند و آنها احیانا افرادی هستند که به منابع بانکی دسترسی دارند و با اتکا به منابع بانکی و احیانا به عوان بدهکار معوق این کار را انجام می‌دهند.
?وی با انتقاد از اینکه چرا سیستم اطلاعات اقتصادی تکمیل نشده است، گفت: باید پرسید که چرا بخش اعتبار ریالی کشور با بخش اعتبار ارزی با بخش صادرات و ثبت سفارش متصل نیست؟ تا کسانی از این وقفه‌ها بهره‌مند نشوند.
?حسینی بیان داشت: پیش از سال 1392 شرط بهره‌مندی صادرکنندگان از معافیات‌های مالیاتی صادرات وارد کردن ارز حاصل از صادرات به چرخه اقتصادی کشور باد اما در سال 1392 دولت این مصوبه را لغو کرد و امروز پیش از حدود هشت سال به صادرکنندگان فشار می‌آورند که چرا ارز خود را به کشور بازنمی‌گردانید، در حالی که اگر فردی خود را جای صادرکنندگان بگذارد شاید به این موضوع فکر کند که شاید دوباره این بخشنامه لغو شود.

Recent Posts

تحریم‌های جدید خزانه‌داری آمریکا علیه ایران

🔹وزارت خزانه‌داری ایالات متحده امروز چهارشنبه اعلام کرد: تحریم‌های جدیدی علیه افراد و نهادهای مرتبط با ایران اعمال کردیم. @navasanchannel

4 ساعت ago

افت صندوق‌های طلا در پی تصویب پالرمو

🔹 پس از انتشار اخبار مربوط به تصویب پیوستن ایران به پالرمو، صندوق‌های طلا حدود دو درصد افت کردند. @navasanchannel

7 ساعت ago

تصویب پالرمو در مجمع تشخیص مصلحت نظام

🔹رئیس مرکز اطلاعات مالی و دبیرشورای عالی پیشگیری و مقابله با پولشویی وتامین مالی تروریسم از تصویب کنوانسیون پالرمو در…

9 ساعت ago

وزیر نفت: برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین نداریم

🔹پاک‌نژاد:فعلأ برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین وجود ندارد. 🔹ما مصوبه‌ای درباره واردات بزنین ویژه یا سوپر داشتیم که میزان واردات…

12 ساعت ago