دانشگاه کالیفرنیا به هکرها ۱.۱۴ میلیون دلار باج داد

?مسئولان دانشگاه کالیفرنیا بعد از یک حمله باج افزاری به زیرساخت‌های دیجیتال این دانشگاه مجبور به پرداخت باجی به مبلغ ۱.۱۴ میلیون دلار شدند.
?به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بلومبرگ، هکرها با رمزگذاری داده‌های ذخیره شده بر روی سرورهای دانشکده پزشکی این دانشگاه آنها را غیر قابل دسترس کردند و سپس از دانشگاه خواستند برای قفل گشایی از داده‌های محبوس شده باج پرداخت کند.
?داده‌های قفل شده مربوط به تحقیقات دانشگاه کالیفرنیا بر روی ویروس کرونا و راه‌های مقابله با آن بود و از همین رو دسترسی به این اطلاعات برای محققان و مسئولان دانشگاه حیاتی بود. پس از آنکه تلاش‌های کارشناسان امنیت سایبری دانشگاه و پیمانکاران خارج از دانشگاه برای حل این مشکل به نتیجه نرسید، دانشگاه کالیفرنیا مجبور به پرداخت باج شد.

Recent Posts

یک‌سوم بدهی بانکی در دست ۱۰۰ شخص حقوقی

🔹رئیس سازمان بازرسی: 🔹طبق داده‌های بانک مرکزی، از مجموع هزار و ۲۶۸ همت مطالبات غیرجاری شبکه بانکی تا پایان خرداد،…

27 دقیقه ago

شاخص کل بورس امروز ۲۶ آبان

🔹شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز با جهش ۳۵ هزار واحدی به ۳ میلیون و ۱۷۴ هزار واحد رسید…

9 ساعت ago

دولت خودش هم خبر ندارد می‌خواهد گاز را قطع کند یا نه

🔹مهدی بستانچی، رئیس شورای هماهنگی شهرک های صنعتی: سیاست وزارت نیرو و شرکت ملی گاز تکذیب و اعمال است. یعنی…

11 ساعت ago