️واعظی: بخشی از منابع مالی مسدود شده ایران در چند کشور آزاد شد

?️رییس دفتر رییس جمهوری از آزاد شدن منابع مالی مسدود شده ایران در برخی از کشورها خبر داد و گفت: از این منابع در بخش حواله‌ای بانک مرکزی استفاده می‌شود تا نگرانی و مشکلات وارد کنندگان مرتفع ‌شود.
?️«محمود واعظی» درباره روند کاهشی نرخ ارز و بازگشت آرامش به بازار،  گفت: از همان ابتدا هم عنوان شد که تلاطم بازار ارز بیشتر یک جنگ روانی و هیجانی از بیرون و چند مرکز مانند دوبی و سلیمانیه است که با خرید فردایی و فضای سازی تعدادی دلال و صراف در بازار ارز ایجاد می شود.
?️همواره به مردم اعلام کردیم که وضعیت بازار ارز ساماندهی خواهد شد و به ثبات قبلی بر می‌گردد. اکنون هم شاهد هستیم که در ۲  روز گذشته نرخ  ارز حدود ۴ تا ۵ هزار تومان کاهش پیدا کرده است.
?️خبر خوبی داریم بخشی از منابع مالی مسدود شده ما در چند کشور آزاد شده است و اکنون در بخش حواله‌ای بانک مرکزی مورد استفاده قرار می‌گیرد تا نگرانی و مشکلات وارد کنندگان که در این دوران کوتاه در صف بودند مرتفع ‌شود.
@navasanchannel

Recent Posts

تحریم، منبع ثروت مشترک اردوغان و کاسبان ایرانی!

🔹فلاحت پیشه در واکنش به اجرای مکانیسم ماشه توسط ترکیه نوشت : اجرای ‎مکانیسم ماشه توسط ‎ترکیه،با هدف افزايش حق…

2 ساعت ago

رئیس کل بانک مرکزی: نرخ ارزی که در بازار دوم ایجاد کردیم، دیروز ۹۲ هزار تومان بود

🔹نرخ فعلی ارز، نرخ ترس و حاصل جنگ روانی دشمن است. 🔹کانال‌های کاذب ‎ارز که اغلب سرورهای آن‌ها در خارج…

5 ساعت ago

واکنش وزیر دفاع به تحرکات هواپیما‌های سوخت‌رسان دشمن در منطقه:

🔹 ترابری داشته باشند یا نه، ما به عنوان یک بخش نظامی باید به طور مرتب آماده دفاع از کشور…

16 ساعت ago

یکصد و بیست و هشتمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران ۱۳ مهر برگزار می‌شود

🔹مرکز مبادله طلا و ارز: 🔹متقاضیان خرید شمش طلای مرکز مبادله ایران می‌توانند با واریز مبلغ ۱۰ میلیارد ریال (یک…

17 ساعت ago

مالک تلگرام: زندگی‌ام از بیت‌کوین است، نه تلگرام

پاول دوروف: 🔹در سال ۲۰۱۳ چند هزار بیت‌کوین را حدود ۷۰۰ دلار خریدم و با وجود سقوط قیمت به زیر…

20 ساعت ago