?نایب رییس اتحادیه فروشندگان طلا و جواهر گفت: خرید و فروش مصنوعات طلا در بازار به صفر رسیده و بازار طلا در رکود شدیدی به سر میبرد که با نزدیک شدن به ماه محرم این وضعیت طبیعی است.
?نایب رییس اتحادیه فروشندگان طلا و جواهر تاکید کرد: وضعیت خرید و فروش در بازار عادی است به همین دلیل حباب از ۹۵۰ هزار تومان ابتدای هفته به ۷۵۰ هزار تومان کاهش یافته و بازار از تعادل نسبی برخوردار است.
?کشتی آرای خاطرنشان کرد: طی هفتهای که گذشت بیشترین تاثیر بر روی افزایش قیمت سکه و طلا به دلیل افزایش قیمت اونس جهانی بود و به دلیل اینکه نوسان نرخ ارز کم بود تاثیر ناصبوری قیمتها نداشت.
?نایب رییس اتحادیه فروشندگان طلا و جواهر تصریح کرد: خرید و فروش مصنوعات طلا در بازار به صفر رسیده و بازار طلا در رکود شدیدی به سر میبرد که با نزدیک شدن به ماه محرم این وضعیت طبیعی است.
@navasanchannel
🔹سخنگوی وزارت راه:فضای هوایی مرکز و نیمه غربی کشور، فقط برای پروازهای عبوری بین المللی بازگشایی شد. 🔹انجام پرواز از/…
🔹قیمت جدید کارخانه ای محصولات ایران خودرو ویژه تیرماه ۱۴۰۴ اعلام شد. @navasanchannel
🔹شاخص کل بورس با ریزش ۵۶ هزار واحدی در پایان معاملات امروز به ۲ میلیون و ۷۸۸ هزار واحد رسید.…
محمد اله، معاون تجارت خارجی و انتقال شرکت توانیر و مجری طرح رمز ارزها در گفتوگو با روزنامه ایران: ▪️هر…
🔹دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در سخنانی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی تروث سوشال اعلام کرد: بر خلاف…
🔹پساز حملات شدید ایران که منجر به آسیبهای گسترده در تلآویو و حیفا شد، رژیم صهیونیستی همچنان در حال واردات…