عرضه ارز سامانه نیما 1.6 برابر تقاضای آن بوده است

?عملکرد سامانه نیما نشان می‌دهد که از ابتدای سال ۱۳۹۹ تا پایان تیرماه رقمی معادل ۴ میلیارد و ۲۴۰ میلیون یورو ارز حاصل از صادرات در این سامانه به فروش رسیده و تراز عرضه در این سامانه مثبت بوده است.
?به گزارش خبرنگار ایبِنا، معاونت بررسی‌های اقتصادی اتاق بازرگانی تهران در گزارشی به عملکرد سامانه نیما در چهار ماهه نخست امسال پرداخته و نوشته است: در چهار ماهه نخست ۹۹ همچنین ۲ میلیارد و ۷۱۱ میلیون یورو خرید برای واردات از طریق سامانه نیما انجام شده است.
?براساس این گزارش، عرضه ارز حاصل از صادرات نسبت به خرید ارز برای واردات طی مدت مورد گزارش ۱.۶ برابر بوده و تراز عملیات بازار ثانویه از حیث فروش ارز مثبت بوده است. اتاق بازرگانی تهران خاطرنشان کرده که میانگین ماهانه عرضه ارز حاصل از صادرات طی سه ماهه منتهی به تیرماه ۹۹ برابر با ۴۸۸ میلیون یورو بوده است.
?صادرکنندگان به ترتیب در ماه‌های فروردین، اردیبهشت، خرداد و تیر معادل ۵۳۱ میلیون یورو، یک میلیارد و ۲۳۱ میلیون یورو، یک میلیارد و ۸۵ میلیون یورو و یک میلیارد و ۴۴۶ میلیون یورو ارز حاصل از صادرات خود را در این سامانه به فروش رسانده‌اند.
?از سوی دیگر نیز واردکنندگان از طریق سامانه نیما به ترتیب در ماه‌های اشاره شده ۴۱۴ میلیون یورو، ۷۶۳ میلیون یورو، ۶۱۸ میلیون یورو و ۹۱۶ میلیون یورو ارز برای واردات خود خریداری کرده‌اند. تراز عرضه ارز نیز در فروردین ماه ۱۱۷ میلیون یورو، در اردیبهشت ماه ۴۶۸ میلیون یورو، ۴۶۷ میلیون یورو و ۵۳۰ میلیون یورو بوده است.
@navasanchannel

Recent Posts

رشد بی‌سابقه بیت‌کوین با کاهش فروش ماینرها

🔹 بیت‌کوین با عبور از مرز ۱۲۴ هزار دلار، رکورد تاریخی تازه‌ای ثبت کرد. کاهش فروش توسط ماینرها و افت…

10 ساعت ago

مالک شریعتی، نماینده مجلس: اگر مکانیسم ماشه فعال شود، ما از NPT خارج خواهیم شد

🔹 مالک شریعتی با بیان اینکه از نظر حقوقی، ما بحث خروج از NPT را نیز در دستور کار داریم،…

10 ساعت ago

بانک مرکزی از ابزارهای لازم برای برخورد با بانک‌های متخلف استفاده نمی‌کند

🔹ظهوریان عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: 🔹بدهی بانک‌ها به بانک مرکزی از جنس اضافه برداشت بوده و ناشی از بی دقتی…

14 ساعت ago

صعود تاریخی بهای ‎بیت‌کوین با عبور از ۱۲۴ هزار دلار

🔹هم‌زمان با افزایش گمانه‌زنی‌ها درباره احتمال اتخاذ سیاست‌ پولی انبساطی‌تر از سوی بانک مرکزی آمریکا، بیت‌کوین بامداد پنج‌شنبه ۲۳ مردادماه…

15 ساعت ago

بورس از دوونیم میلیون هم پایین‌تر رفت

🔹شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز با ریزش ۴۳ هزار واحدی به ۲ میلیون و ۴۶۷ هزار واحد رسید.…

2 روز ago

سفارت ایران در عراق:  اظهارات سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در مخالفت با انعقاد یادداشت تفاهم همکاری تهران-بغداد مداخله‌ای غیرقابل قبول در روابط دو کشور است

🔹 چنین موضع‌گیری‌های مداخله‌جویانه‌ای ناقض اصول منشور ملل متحد و حقوق بین‌الملل مبنی بر "همکاری بین دولت‌ها"ست @navasanchannel

2 روز ago