? ارائه قطعنامه ضد ایرانی آمریکا برای تحریم تسلیحاتی که گفته میشد شامگاه دوشنبه به طور رسمی برای رایگیری عرضه خواهد شد، به تعویق افتاد.
?برخی منابع دیپلماتیک احتمال دادهاند، این مساله به اول صبح سهشنبه موکول شده باشد اما هنوز به طور قطع مشخص نیست، تصمیم آمریکاییها چه خواهد بود.
?در صورتی که قطعنامه روز سهشنبه به طور رسمی برای رایگیری ارائه شود، اعضای شورا ۲۴ ساعت فرصت خواهند داشت تا به آن رای دهند و رئیس شورا هم تا ۱۲ ساعت پس از آن، نتایج آرا را اعلام خواهد کرد.
@navasanchannel
🔹دولت انگلیس در تداوم اقدامات نسنجیده علیه جمهوری اسلامی ایران پس از اجرای سازوکار پسگشت (اسنپبک)، بانک تجاری ایران و…
🔹دبیر کل اتحادیه صادرکنندگان فرآوردههای نفت، گاز و پتروشیمی میزان مصرف بنزین سوپر در کشور را حدود ۱۰ میلیون لیتر…
🔹 رئیس اتحادیه صنف نمایشگاهداران و فروشندگان خودرو تهران با بیان اینکه مصرف کننده واقعی در بازار وجود ندارد، گفت:…