حراج هلندی ارز، استراتژی که همیشه جواب نمی دهد

?کامبیز افسری، کارشناس و فعال بازار ارز، در پاسخ می‌گوید: در بازار ارز اصطلاحی وجود دارد به نام حراج هلندی. حراج هلندی به این معنی است که بازارساز برای کاهش قیمت در بازار ارز به جای این که از قیمت‌های پایین به سمت بالا برود از بالا به پایین می‌آید. قیمت را به بازار آزاد نزدیک می‌کند تا خریدار احساس کند که جنس در بازار زیاد است، از طرفی عرضه هم در قیمت بالا بیشتر می‌شود. در همه حراج‌ها قیمت از پایین به بالا است اما این حالت برعکس آن است.
?او با یادآوری روز دوشنبه اخیر عنوان می‌کند که در این روز هم بازار ساز از همین روش استفاده کرده و از طریق آن تا آخر روز توانسته قیمت را هزار تومان پایین بیاورد. البته این اولین بار نبوده و این اقدام سال‌های گذشته هم بارها انجام شده است.
?به گفته افسری این کار حالتی روانی در بازار ایجاد می‌کند تا فعالان احساس کنند در بازار کمبودی وجود ندارد. از این طریق هم با ارز پاشی روی منابع بانک‌مرکزی فشاری نمی‌آید، هم با جوسازی قیمت پایین می‌آید. او تاکید دارد که باید این را هم مورد توجه داد که این روش همیشه جواب نمی‌دهد و همه چیز به شرایط روز بازار بستگی دارد.
@navasanchannel

Recent Posts

روبیو درباره ایران:ما با روحانیون شیعه رادیکال سر و کار داریم.

🔹ما با افرادی سر و کار داریم که تصمیمات ژئوپولیتیکی را بر اساس الهیات محض می‌گیرند. 🔹هیچ‌کس تاکنون نتوانسته معامله…

12 ساعت ago

ترافیک اینترنت ایران از 22 بهمن‌ماه نصف شده است

🔹از 22 بهمن‌ماه، ترافیک اینترنت ایران به کمتر از 45 درصد روزهای عادی رسیده و چالشی جدی برای دسترسی کاربران…

13 ساعت ago

دیدار سه‌جانبه هیئت‌های ایران، چین و روسیه در وین

🔹نماینده روسیه در وین: جلسه مارس شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نزدیک است و مباحثات دشواری درباره ایران انجام…

15 ساعت ago

جزئیات جدید مذاکره ایران و آمریکا/ از خرید هواپیما تا سرمایه‌گذاری‌های معدنی!

🔹قنبری، عضو تیم مذاکره کننده ایران: برای پایداری توافق، ضروری است که آمریکا بتواند در حوزه‌هایی با بازده اقتصادی بالا…

17 ساعت ago

ریزش ۱۰۴ هزار واحدی شاخص بورس

🔹 شاخص کل بورس با ریزش ۱۰۴ هزار واحدی در پایان معاملات امروز به ۳ میلیون و ۸۸۱ هزار واحد…

18 ساعت ago