?️به گزارش ایسنا، سرهنگ علی ولیپور گودرزی با اشاره به نظارت پلیس در بازار ارز و برخورد با سودجویان و دلالان گفت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی درهماهنگی با بانک مرکزی اقدام به برخورد با دلالان و سوداگران بازار طلا و ارز میکنند . در همین راستا نیز فردی که از مدتی قبل در جریان رصدهای اطلاعاتی مشخص شد که با همراهی چند نفر دیگر اقدام به وارد کردن بسته های دلار و فروش آن در تهران کرده است، مورد شناسایی قرار گرفت.
?️وی با بیان اینکه این فرد بسته های دلار و ارز را از سایر شهرها جمع آوری کرده و به وسیله اتوبوس های مسافربری به تهران منتقل کرده بود، گفت: این فرد اقدام به فروش غیر قانونی بسته های ارز کرده بود که در عملیاتی با هماهنگی مقام قضایی دستگیر شد.
?️رییس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ با اشاره به بررسی مخفیگاه متهم، گفت: در بررسی مخفیگاه متهم بیشتر از ۳ هزار دلار نیز کشف و ضبط شد.
?️ولیپور گودرزی با بیان اینکه تحقیقات ماموران در خصوص این پرونده ادامه دارد، گفت: ماموران در حال بررسی برای دستگیری دیگران همدستان و مرتبطان با این فرد هستند
@navasanchannel
🔹سخنگوی وزارت راه:فضای هوایی مرکز و نیمه غربی کشور، فقط برای پروازهای عبوری بین المللی بازگشایی شد. 🔹انجام پرواز از/…
🔹قیمت جدید کارخانه ای محصولات ایران خودرو ویژه تیرماه ۱۴۰۴ اعلام شد. @navasanchannel
🔹شاخص کل بورس با ریزش ۵۶ هزار واحدی در پایان معاملات امروز به ۲ میلیون و ۷۸۸ هزار واحد رسید.…
محمد اله، معاون تجارت خارجی و انتقال شرکت توانیر و مجری طرح رمز ارزها در گفتوگو با روزنامه ایران: ▪️هر…
🔹دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در سخنانی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی تروث سوشال اعلام کرد: بر خلاف…
🔹پساز حملات شدید ایران که منجر به آسیبهای گسترده در تلآویو و حیفا شد، رژیم صهیونیستی همچنان در حال واردات…