?در ساعت ۹ و ۳۰دقیقه شاخص کل بورس پس از رشد هزار و ۸۲۲واحدی (۰.۱درصد) در ارتفاع یک میلیون و ۲۰۸هزار واحد قرار گرفت و همچنین شاخص کل هموزن با افزایش ۰.۰۵درصدی مواجه شد.
?آخرین قیمت ۸۴نماد حداقل یک درصد نسبت به قیمت روز قبل آنها افزایش یافته و ۳۹۷نماد با کاهش بیش از یک درصدی قیمت همراه بودهاند.
?نمادهای #اپال، #برکت، #شپنا، #خودرو، #شستا و #شتران در گروه پرتراکنشترینهای بورس و نمادهای #کزغال، #بپیوند، #وسپهر، #ذوب، #شاروم و #سمگا در گروه پرتراکنشترینهای فرابورس قرار گرفتند.
?ارزش کل معاملات خرد بورس و فرابورس نیز در مجموع به ۹۳۵میلیارد تومان رسید. حقیقیها تا ساعت مورد اشاره رقمی در حدود ۱۰۵میلیارد تومان نقدینگی از بازار خارج کردند.
@navasanchannel
🔹در حالی که بنبست دیپلماتیک بین تهران و واشنگتن ادامه دارد، یک نقطه اشتراک وجود دارد: هر دو طرف میگویند…
🔹اعتماد نوشت:در نهایت، مساله اصلی تنها تکنرخی شدن ارز نیست، بلکه تکهزینهای شدن فرآیند تامین ارز است. تا زمانی که…
دبیر کل شورای هماهنگی بانکها: 🔹حسب اطلاعیه سازمان اداری و استخدامی کشور، از امروز تمامی بانکها از ساعت ۷ صبح…
🔹بازارهای سهام آسیا - اقیانوسیه بهجز ژاپن روز جمعه ۲.۳ درصد سقوط کرد و در مسیر ثبت کاهش هفتگی ۱.۸…