?️رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی، گفته است ایران در حال غنی سازی اورانیوم در سطحی است که “فقط کشورهای سازنده بمب در آن ابعاد فعالیت میکنند”.
آقای گروسی به روزنامه فایننشال تایمز چاپ لندن گفته است که وضعیت “بسیار نگران کننده” است زیرا برنامه هستهای ایران طی دو سال گذشته “پیچیدهتر شده است”.
?️ایران بیش از یک ماه است که شروع به غنی سازی ۶۰ درصدی کرده است. در یکی از گزارش های اخیر آژانس آمده بود که نوسان غنی سازی در ایران به ۶۳ درصد هم رسیده است.
مدیرکل آژانس گفته است که این میزان “تقریبا درجه تسلیحاتی است” در حالی که به گفته او غنی سازی تجاری اورانیوم ۲-۳ درصد است.
?️غنی سازی ۶۰ درصدی در ایران پس از آن آغاز شد که تاسیسات اتمی این کشور در نطنز هدف حملات “خرابکارانه” قرار گرفت. مقام های ایرانی می گویند این میزان غنی سازی برای به کارگیری در رادیوداروها انجام می شود.
?️آقای گروسی گفته است که این “حق ایران است که برنامه اتمی خود را توسعه دهد اما این درجه از فعالیت “نیاز به یک چشم هوشیار دارد”.
@navasanchannel
🔹در حالی که بنبست دیپلماتیک بین تهران و واشنگتن ادامه دارد، یک نقطه اشتراک وجود دارد: هر دو طرف میگویند…
🔹اعتماد نوشت:در نهایت، مساله اصلی تنها تکنرخی شدن ارز نیست، بلکه تکهزینهای شدن فرآیند تامین ارز است. تا زمانی که…
دبیر کل شورای هماهنگی بانکها: 🔹حسب اطلاعیه سازمان اداری و استخدامی کشور، از امروز تمامی بانکها از ساعت ۷ صبح…
🔹بازارهای سهام آسیا - اقیانوسیه بهجز ژاپن روز جمعه ۲.۳ درصد سقوط کرد و در مسیر ثبت کاهش هفتگی ۱.۸…