?پس از اینکه ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا، اعلام کرد که به احتمال زیاد پذیرش بیتکوین را به عنوان وجه پرداختی مجددا از سرمیگیرد، معاملات رمزارزها در روز پنجشنبه رشد قابل توجهی را تجربه کرد.
?۱۰توکن برتر بازار امروز با قیمت بالاتر معامله شد که در میان آنها بیشترین رشد را رمزارز سواپ با ۱۳درصد جهش به خود اختصاص داد.
?ارزش بازار رمزارزها امروز با ۵.۵۲درصد افزایش، به ۱.۲۸تریلیون دلار رسید.
?همچنین کل حجم معاملات بازار در طول ۲۴ساعت گذشته، ۲۹.۲۹درصد جهش را تجربه کرد و به ۸۰.۴۳میلیارد دلار رسید.
?قیمت بیتکوین حدود ۴درصد صعود کرد و وارد کانال ۳۲هزار دلاری شد، در حالی که اتریوم نیز با رشد نزدیک به ۷درصد، مجددا کانال ۲هزار دلاری را پس گرفت.
?سایر رمزارزهای مشهور مانند دوجکوین، ریپل و کاردانو نیز در محدوده مثبت معامله شدند.
@navasanchannel
🔹فلاحت پیشه در واکنش به اجرای مکانیسم ماشه توسط ترکیه نوشت : اجرای مکانیسم ماشه توسط ترکیه،با هدف افزايش حق…
🔹نرخ فعلی ارز، نرخ ترس و حاصل جنگ روانی دشمن است. 🔹کانالهای کاذب ارز که اغلب سرورهای آنها در خارج…
🔹 ترابری داشته باشند یا نه، ما به عنوان یک بخش نظامی باید به طور مرتب آماده دفاع از کشور…
🔹مرکز مبادله طلا و ارز: 🔹متقاضیان خرید شمش طلای مرکز مبادله ایران میتوانند با واریز مبلغ ۱۰ میلیارد ریال (یک…
پاول دوروف: 🔹در سال ۲۰۱۳ چند هزار بیتکوین را حدود ۷۰۰ دلار خریدم و با وجود سقوط قیمت به زیر…