?ارزیابی بازار خودرو نشان دهنده آن است که در هفته گذشته خودروهای پرتیراژ داخلی بیش از آنکه رشد قیمت را تجربه کنند ثبات و افت قیمت در بازار را تجربه کردند.
?قیمت خودروهای داخلی در مدت زمان مورد بررسی به یک درصد هم نرسید و به این طریق بیشترین رشد قیمت ثبت شده برای پرتیراژهای داخلی حدود 6 درصد بوده.
?اما در مقابل پرتیراژهای داخلی افتی 5.6 درصدی را در این مدت تجربه کردند که با این شرایط می توان گفت افت قیمت خودروهای پرتیراژ بر رشد قیمت آنها در هفته سپری شده چربید.
?به گفته فعالان بازار خودرو در این هفته برخی از خودروهای پرتیراژ رشد 1 میلیون تومانی در بازار داشتند.
?برخی دیگر بدون تغییر در بازار عرضه شدند اما در این مدت افت قیمت ثبت شده برای خودروهای داخلی به 2 تا 9 میلیون تومان می رسد.
@navasanchannel
🔹انجمن صنفی صنایع روغن نباتی ایران اعلام کرد از دیروز قیمت انواع خوراکی به طور متوسط ۱۲ درصد افزایش یافته…
🔹این تحلیلگر سیاسی تاکید میکند که حتی اگر جنگی دربگیرد و شماری از مسئولان کشور هدف قرار بگیرند به سقوط…
🔹ما با افرادی سر و کار داریم که تصمیمات ژئوپولیتیکی را بر اساس الهیات محض میگیرند. 🔹هیچکس تاکنون نتوانسته معامله…
🔹از 22 بهمنماه، ترافیک اینترنت ایران به کمتر از 45 درصد روزهای عادی رسیده و چالشی جدی برای دسترسی کاربران…