تصمیم جدید اسرائیل علیه ایران/ دیدار با مقامات امریکایی درباره برجام

?سفر وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به آمریکا در حالی است که مذاکرات غیرمستقیم آمریکا و ایران برای احیای توافق هسته‌ای به بن بست رسید.
?وزیر خارجه رژیم صهیونیستی قصد دارد در سفر هفته آینده به آمریکا با مقام‌های ارشد دولت بایدن درباره ایران بحث و رایزنی کند.
?دفتر یائیر لاپید وزیر خارجه اسرائیل اعلام کرد: لاپید طی روزهای 12 تا 14 اکتبر در واشنگتن خواهد بود.
?در جریان این سفر قرار است با آنتونی بلینکن، وزیر خارجه، جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی و کامالا هریس، معاون رئیس جمهور آمریکا دیدار و گفت وگو کند.
@navasanchannel

Recent Posts

یک‌سوم بدهی بانکی در دست ۱۰۰ شخص حقوقی

🔹رئیس سازمان بازرسی: 🔹طبق داده‌های بانک مرکزی، از مجموع هزار و ۲۶۸ همت مطالبات غیرجاری شبکه بانکی تا پایان خرداد،…

5 ساعت ago

شاخص کل بورس امروز ۲۶ آبان

🔹شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز با جهش ۳۵ هزار واحدی به ۳ میلیون و ۱۷۴ هزار واحد رسید…

14 ساعت ago

دولت خودش هم خبر ندارد می‌خواهد گاز را قطع کند یا نه

🔹مهدی بستانچی، رئیس شورای هماهنگی شهرک های صنعتی: سیاست وزارت نیرو و شرکت ملی گاز تکذیب و اعمال است. یعنی…

15 ساعت ago