اختلاف در تیم مذاکره کننده آمریکا در وین /مخالفان توافق به آمریکا بازگشتند

? نشریه «وال‌استریت ژورنال» بامداد سه‌شنبه خبر داد که چند عضو دیگر تیم مذاکره‌کننده آمریکایی به دلیل اختلاف نظر با مواضع «رابرت مالی» سرپرست این تیم در قبال ایران، مذاکرات وین را ترک کرده و به واشنگتن بازگشتند.
?وال‌استریت ژورنال به نقل از افراد مطلع از روند مذاکرات وین نوشت: «با رسیدن گفتگوهای احیای برجام با ایران به مرحله حساس، در تیم مذاکره‌کننده آمریکا بر سر سخت‌گیری با تهران و زمان خروج از مذاکرات، اختلاف‌هایی پدید آمده است».
? برخی از اعضای تیم آمریکا پس از اصرار به رویکرد سخت‌گیرانه‌تر در مذاکرات رفع تحریم‌های ایران، تیم را ترک کردند یا از مذاکرات کنار کشیدند.
@navasanchannel

Recent Posts

یک‌سوم بدهی بانکی در دست ۱۰۰ شخص حقوقی

🔹رئیس سازمان بازرسی: 🔹طبق داده‌های بانک مرکزی، از مجموع هزار و ۲۶۸ همت مطالبات غیرجاری شبکه بانکی تا پایان خرداد،…

6 ساعت ago

شاخص کل بورس امروز ۲۶ آبان

🔹شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز با جهش ۳۵ هزار واحدی به ۳ میلیون و ۱۷۴ هزار واحد رسید…

16 ساعت ago

دولت خودش هم خبر ندارد می‌خواهد گاز را قطع کند یا نه

🔹مهدی بستانچی، رئیس شورای هماهنگی شهرک های صنعتی: سیاست وزارت نیرو و شرکت ملی گاز تکذیب و اعمال است. یعنی…

17 ساعت ago