🔹محمد دهقان، معاون حقوقی رئیسجمهور:آمریکا رای دیوان داوری دو کشور را سالها نمیپذیرفت، اما با پیگیری این پرونده از سوی ایران، مجبور به آزادسازی اموال کشورمان شد.
🔹 بخش اصلی از این پرونده مربوط به مطالبات ما راجع به تجهیزات دفاعی کشور بوده که در گذشته رای آن صادر شده بوده، ولی آمریکا سالهاست رای را اجرا نکرده بود و پول ما را برنگردانده بود.
🔹 در این مدت جلسات مختلفی با دیوان داوری ایران و آمریکا برگزار و ۱۵ بار مکاتبه کردیم و جلسات مربوط به دعاوی دیگر ما با آمریکا، این موضوع را هم مطرح میکردیم.
🔹 با فشار دیوان داوری ایران و آمریکا، آمریکاییها مجبور شدند بعد از چندین سال این رای را اجرا کنند، این ۴۳ میلیون دلار در حساب ما در شعبه لاهه بوده و در دسترس ما است.
@navasanchannel
🔹 ترابری داشته باشند یا نه، ما به عنوان یک بخش نظامی باید به طور مرتب آماده دفاع از کشور…
🔹مرکز مبادله طلا و ارز: 🔹متقاضیان خرید شمش طلای مرکز مبادله ایران میتوانند با واریز مبلغ ۱۰ میلیارد ریال (یک…
پاول دوروف: 🔹در سال ۲۰۱۳ چند هزار بیتکوین را حدود ۷۰۰ دلار خریدم و با وجود سقوط قیمت به زیر…
🔹رسول بخشی دستجردی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: 🔹در ابتدای جلسه مباحثهای جدی و پر حاشیه میان اقای مدنی زاده و…