«سلطان رمزارز» به ۲۵ سال زندان محکوم شد

🔹 پس از کش و قوس فراوان، دادگاه سرانجام نتیجه‌ نهایی حکم سم بنکمن‌فرید را اعلام کرد. بر اساس گفته‌ قاضی، بنکمن‌فرید که زمانی به‌عنوان «سلطان رمزارز» شناخته می‌شد، باید به‌مدت ۳۰۰ ماه یا ۲۵ سال به زندان برود. حکم سنگین بنکمن‌فرید،‌ نتیجه‌ هفت فقره جرم در پی فروپاشی صرافی بزرگ FTX است.
🔹 شاکیان پرونده از قاضی خواسته بودند که ۴۰ تا ۵۰ سال زندان در نظر بگیرد، اما او در نهایت گفت که بنکمن‌فرید ۲۵ سال زندانی خواهد شد. وکلای بنیان‌گذار FTX خواستار ۶٫۵ سال زندان شده بودند. برخی از تحلیلگران می‌گفتند که مدیرعامل ۳۲ ساله‌ی سابق FTX ممکن است ۱۱۰ سال زندانی شود.
🔹 فروپاشی FTX باعث ضرر هشت میلیارد دلاری کاربران این صرافی شد و بنکمن‌فرید امروز در دادگاه بابت این موضوع از مردم عذرخواهی کرد. قاضی لوئیس کپلن گفت بنیان‌گذار FTX درباره‌ی زمان آگاهی از ناپدیدشدن هشت میلیارد دلار سرمایه‌ی مشتریان، دروغ گفت.
🔹 سم بنکمن‌فرید، FTX را در سال ۲۰۱۹ بنیان‌گذاری کرد و این صرافی در زمانی بسیار کوتاه به یکی از بزرگ‌ترین صرافی‌های حوزه‌ی رمزارز تبدیل شد.
@navasanchannel

Recent Posts

روبیو درباره ایران:ما با روحانیون شیعه رادیکال سر و کار داریم.

🔹ما با افرادی سر و کار داریم که تصمیمات ژئوپولیتیکی را بر اساس الهیات محض می‌گیرند. 🔹هیچ‌کس تاکنون نتوانسته معامله…

15 ساعت ago

ترافیک اینترنت ایران از 22 بهمن‌ماه نصف شده است

🔹از 22 بهمن‌ماه، ترافیک اینترنت ایران به کمتر از 45 درصد روزهای عادی رسیده و چالشی جدی برای دسترسی کاربران…

16 ساعت ago

دیدار سه‌جانبه هیئت‌های ایران، چین و روسیه در وین

🔹نماینده روسیه در وین: جلسه مارس شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نزدیک است و مباحثات دشواری درباره ایران انجام…

18 ساعت ago

جزئیات جدید مذاکره ایران و آمریکا/ از خرید هواپیما تا سرمایه‌گذاری‌های معدنی!

🔹قنبری، عضو تیم مذاکره کننده ایران: برای پایداری توافق، ضروری است که آمریکا بتواند در حوزه‌هایی با بازده اقتصادی بالا…

20 ساعت ago

ریزش ۱۰۴ هزار واحدی شاخص بورس

🔹 شاخص کل بورس با ریزش ۱۰۴ هزار واحدی در پایان معاملات امروز به ۳ میلیون و ۸۸۱ هزار واحد…

21 ساعت ago