وحید شقاقی شهری، اقتصاددان:
🔹سیاستی که در سال ۱۴۰۲ در دستورکار بانک مرکزی قرار گرفته بود، سیاست شدید انقباضی با تمرکز بر کنترل ترازنامه بانکها و افزایش نرخ سود بانکی بود که هر دو این سیاستها با هدف کاهش رشد کلهای پولی و نقدینگی و به تبع آنها کاهش تورم اتخاذ شد.
🔹اقتصاد ایران در شرایط قفلشدگی قرار دارد و رکود سهمگینی هم حاکم شده است و اثرات کاهش تورمی هم امکان ماندگاری در میانمدت و بلندمدت نخواهد داشت، چرا که ریشه تورم یعنی ناترازیهای اقتصاد کلان و عدم کارایی بخش واقعی اقتصاد ایران سرجای خود قرار دارند و دولت نسبت به تصمیمات سخت برای مهار ناترازیهای اقتصاد کلان تعلل داشته است.
@navasanchannel
🔹 هر بشکه نفت ایران در فروردین ماه ۶۹.۷۳ دلار فروخته شد. @navasanchannel
🔹نخستین خودروی وارداتی از منطقه آزاد تجاری – صنعتی قصرشیرین با حضور رئیس جمهور به صورت رسمی شمارهگذاری شد. @navasanchannel
🔹وزارت خزانهداری ایالات متحده امروز چهارشنبه اعلام کرد: تحریمهای جدیدی علیه افراد و نهادهای مرتبط با ایران اعمال کردیم. @navasanchannel
🔹 پس از انتشار اخبار مربوط به تصویب پیوستن ایران به پالرمو، صندوقهای طلا حدود دو درصد افت کردند. @navasanchannel