قطعنامه تروئیکای اروپایی درباره برنامه هسته‌ای ایران در شورای حکام تصویب شد

🔹قطعنامه پیشنهادی سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه و آلمان، علیه برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای کشورمان، در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تصویب شد.
🔹 در این قطعنامه که با ۲۰ رای موافق٬ دو رای مخالف و ۱۲ رای ممتنع تصویب شد، بدون اشاره به همکاری‌های ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، از تهران خواسته شده تا برای حل و فصل مسائل ادعایی پادمانی «اقدامات ضروری و فوری» صورت دهد.
🔹این قطعنامه همچنین از ایران می خواهد بیانیه موسوم به ۴ مارس درباره حل‌وفصل تمام موضوعات باقیمانده بین ایران و آژانس را «بدون تاخیر» اجرا کند و مجوز بازرسان آژانس را که ایران براساس حقوق حاکمیتی مصرح در ماده ۹ موافقتنامه جامع پادمان لغو کرده است، احیا کند.
🔹سند یادشده با تکرار ادعاهای سیاسی پادمانی و ریشه‌دار در اسناد جعلی رژیم صهیونیستی از تهران می‌خواهد که در خصوص «ذرات اورانیوم با منشاء انسانی در دو مکان اعلام نشده در ایران، توضیحات معتبر ارائه کند و آژانس را از مکان(های) فعلی مواد هسته ای و/یا تجهیزات آلوده مطلع کند»
@navasanchannel

Recent Posts

وال‌استریت‌ژورنال: ایران و آمریکا بر سر یک موضوع توافق دارند: فعلا درباره سرنوشت ذخایر اورانیوم گفتگو نشود

🔹در حالی که بن‌بست دیپلماتیک بین تهران و واشنگتن ادامه دارد، یک نقطه اشتراک وجود دارد: هر دو طرف می‌گویند…

10 ساعت ago

ارز تک نرخی نشده و برای تولیدکننده و واردکننده قیمت آن بالاتر از رقم واقعی است

🔹اعتماد نوشت:در نهایت، مساله اصلی تنها تک‌نرخی شدن ارز نیست، بلکه تک‌هزینه‌ای شدن فرآیند تامین ارز است. تا زمانی که…

21 ساعت ago

جزئیات تغییر ساعت کار بانک‌ها اعلام شد

دبیر کل شورای هماهنگی بانک‌ها: 🔹حسب اطلاعیه سازمان اداری و استخدامی کشور، از امروز تمامی بانک‌ها از ساعت ۷ صبح…

23 ساعت ago

جهش قیمت نفت به بیش از ۱۰۷ دلار و افزایش نگرانی‌ها از تبعات اقتصادی بحران خاورمیانه، بازارهای سهام آسیا و اروپا را وارد مسیر نزولی کرد

🔹بازارهای سهام آسیا - اقیانوسیه به‌جز ژاپن روز جمعه ۲.۳ درصد سقوط کرد و در مسیر ثبت کاهش هفتگی ۱.۸…

2 روز ago