طلای آبشده رکورددار افزایش قیمت شد؛ قیمت نیم‌سکه و ربع‌سکه در سقف تاریخی

🔹 بازار طلا و سکه در نیمه اول آخرین ماه پاییز، با نوسانات چشمگیری همراه بود. این نوسانات که عمدتاً ناشی از تغییرات نرخ ارز، افزایش تقاضای سرمایه‌گذاری و تحولات ژئوپلیتیکی در منطقه بود، موجب شد تا رکوردهای تازه‌ای در قیمت‌های طلا و سکه به ثبت برسد و سوم آذرماه، نقطه اوج این نوسانات بود.
🔹 بازار جهانی طلا در این دوره شاهد نوسانات چشمگیری بود و قیمت هر اونس طلا در اول آذر با ۲۶۵۸ دلار کار خود را آغاز کرد. در طول این مدت، بیشترین قیمت طلای جهانی در ۳ آذر با ۲۷۱۵ دلار ثبت شد و کمترین قیمت در ۶ آذر با ۲۶۳۲ دلار رقم خورد. در ۱۴ آذر، قیمت طلا روی ۲۶۴۸ دلار مشاهده شد.
🔹 طلای آبشده در بازار داخلی همگام با تغییرات نرخ ارز و طلای جهانی نوساناتی را تجربه کرد. قیمت هر مثقال طلای آبشده در ۱ آذر ۱۹ میلیون و ۵۴۹ هزار تومان بود و در ۱۴ آذر به ۲۰ میلیون و ۱۷۰ هزار تومان رسید. بیشترین قیمت طلای آبشده در ۳ آذر با ۲۰ میلیون و ۳۵۷ هزار تومان و کمترین قیمت در ۸ آذر با ۱۹ میلیون و ۴۴۰ هزار تومان ثبت شد.
@navasanchannel

Recent Posts

وال‌استریت‌ژورنال: ایران و آمریکا بر سر یک موضوع توافق دارند: فعلا درباره سرنوشت ذخایر اورانیوم گفتگو نشود

🔹در حالی که بن‌بست دیپلماتیک بین تهران و واشنگتن ادامه دارد، یک نقطه اشتراک وجود دارد: هر دو طرف می‌گویند…

17 ساعت ago

ارز تک نرخی نشده و برای تولیدکننده و واردکننده قیمت آن بالاتر از رقم واقعی است

🔹اعتماد نوشت:در نهایت، مساله اصلی تنها تک‌نرخی شدن ارز نیست، بلکه تک‌هزینه‌ای شدن فرآیند تامین ارز است. تا زمانی که…

1 روز ago

جزئیات تغییر ساعت کار بانک‌ها اعلام شد

دبیر کل شورای هماهنگی بانک‌ها: 🔹حسب اطلاعیه سازمان اداری و استخدامی کشور، از امروز تمامی بانک‌ها از ساعت ۷ صبح…

1 روز ago

جهش قیمت نفت به بیش از ۱۰۷ دلار و افزایش نگرانی‌ها از تبعات اقتصادی بحران خاورمیانه، بازارهای سهام آسیا و اروپا را وارد مسیر نزولی کرد

🔹بازارهای سهام آسیا - اقیانوسیه به‌جز ژاپن روز جمعه ۲.۳ درصد سقوط کرد و در مسیر ثبت کاهش هفتگی ۱.۸…

2 روز ago