سال ۱۴۰۳ تولید نفت و گاز رکورد زد

🔹ایران همواره به عنوان کشوری برخوردار از مواهب طبیعی و ثروت‌های خدادادی زیرزمینی مرکز توجه بوده است و همین پتانسیل‌های ذاتی، بستر مناسبی را برای ظهور توانمندی‌های انسانی فراهم کرده است.
🔹از اقدامات شاخصی که در سال ۱۴۰۳ روی داده است، می‌توان به افزایش قابل توجه ظرفیت تولید روزانه نفت اشاره کرد که بیشتر آن در مناطق نفت‌خیز جنوب، غرب کارون و در شرکت بهره‌برداری نفت و گاز اروندان محقق شده است.
🔹 تولید ۷۱۶ میلیون مترمکعب گاز غنی در پارس جنوبی که بالاترین رکورد تولید روزانه گاز از تأسیسات فراساحلی این میدان مشترک به شمار می‌آید، از مهمترین اقداماتی است که با هدف افزایش تولید گاز کشور در حوزه پارس جنوبی انجام شده است.
🔹 نقش شرکت نفت مناطق مرکزی ایران، به عنوان قطب تولید گاز در خشکی نیز در این زمینه بسیار پررنگ بوده است بطوریکه این شرکت توانسته است رکورد تولید ۲۴۸ میلیون متر مکعب تولید گاز در زمستان امسال را به نام خود ثبت کند.
@navasanchannel

Recent Posts

وال‌استریت‌ژورنال: ایران و آمریکا بر سر یک موضوع توافق دارند: فعلا درباره سرنوشت ذخایر اورانیوم گفتگو نشود

🔹در حالی که بن‌بست دیپلماتیک بین تهران و واشنگتن ادامه دارد، یک نقطه اشتراک وجود دارد: هر دو طرف می‌گویند…

9 ساعت ago

ارز تک نرخی نشده و برای تولیدکننده و واردکننده قیمت آن بالاتر از رقم واقعی است

🔹اعتماد نوشت:در نهایت، مساله اصلی تنها تک‌نرخی شدن ارز نیست، بلکه تک‌هزینه‌ای شدن فرآیند تامین ارز است. تا زمانی که…

19 ساعت ago

جزئیات تغییر ساعت کار بانک‌ها اعلام شد

دبیر کل شورای هماهنگی بانک‌ها: 🔹حسب اطلاعیه سازمان اداری و استخدامی کشور، از امروز تمامی بانک‌ها از ساعت ۷ صبح…

22 ساعت ago

جهش قیمت نفت به بیش از ۱۰۷ دلار و افزایش نگرانی‌ها از تبعات اقتصادی بحران خاورمیانه، بازارهای سهام آسیا و اروپا را وارد مسیر نزولی کرد

🔹بازارهای سهام آسیا - اقیانوسیه به‌جز ژاپن روز جمعه ۲.۳ درصد سقوط کرد و در مسیر ثبت کاهش هفتگی ۱.۸…

2 روز ago