🔹 افزایش قیمت دلار کار خودش را کرد /منتظر افزایش قیمتها در بازار خودرو باشید
🔹شنیده ها حاکی از آن است که افزایش قیمت دلار و رسیدن آن به بیش از ۱۰۰ هزار تومان موجی از افزایش قیمت ها را در کشور به راه انداخته و قرار است به زودی قیمت کارخانه ای جدید برای خودروهای مونتاژی اعلام شود.
🔹تورم رخداده در کشور به طرز عجیبی در حال تأثیری گذاری در قیمت فروش اعلامی برای کالاهای مختلف است و همین امر بهزودی در جامعه کاملاً خودش را نشان خواهد داد.
🔹حال اما اتفاق جدیدی در حال وقوع است و خبرهایی به گوش رسیده که شرکتهای مونتاژکننده خودروهای چینی در ایران به کمک سازمان حمایت، قرار است مجدداً افزایش قیمتهای سنگینی برای محصولات خود در نظر بگیرند. به بیانی دیگر موج جدیدی از گرانشدن در قیمت فروش کارخانهای و شرکتی خودروهای مونتاژی بهزودی رخ خواهد داد.
🔹لازم به ذکر است که دلیل اصلی افزایش قیمت مجدد خودروهای مونتاژ شده، تغییر در قیمت ارز و ناتوانی دولت و بانک مرکزی در تأمین آن برای شرکتها است. | هفت صبح
@navasanchannel
🔹اصغر بالسینی سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان: هفته آینده یکشنبه ۲ آذرماه…
🔹 رییس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از کشف ۲۰۰۰ دستگاه ماینر قاچاق به ارزش ۱۴۷ میلیارد تومان خبر داد. @navasanchannel
🔹 دونالد ترامپ بار دیگر با تکرار ادعاهای گذشته این بار مدعی شد که احتمال توافق با تهران بالاست. @navasanchannel
🔹سعید معیدفر، جامعه شناس: وقتی امری به دلیل رواج بیش از حد قبح خود را از دست می دهد، کمکم…
🔹بزرگترین محموله خودروهای سواری مرسدس بنز متعلق به ایران خودرو وارد گمرک شد و به زودی وارد بازار میشود. 🔹مدلهای…