زیان انباشته بانک ایران زمین به ۹۵ همت رسید؛ ۹۹ میلیارد تومان زیان در هر روز کاری!

🔹بانک ایران زمین در آستانه تبدیل شدن به بحرانی مشابه بانک آینده است. این بانک فقط در ۶ ماهه نخست ۱۴۰۴، ۱۴ هزار میلیارد تومان زیان خالص ثبت کرده و با تولید روزی تقریبا ۱۰۰ میلیارد تومان زیان، زیان انباشته خود را به ۹۵ هزار میلیارد تومان رسانده است؛ عددی معادل زیان انباشته بانک آینده در سه سال پیش از انحلال. اگر بانک مرکزی امروز به این وضعیت رسیدگی نکند، غیرمنطقی است که فردا مجددا هزینه ناکارآمدی آن را از جیب مردم بپردازد.
🔹سوابق مدیرعامل، عبدالمجید پورسعید، فاقد تخصص اصلی بانکداری عنوان شده است؛ زیان انباشته بانک تحت مدیریت او در کمتر از ۱۰ سال ۶۵۰ برابر شده است. همچنین، دو عضو هیئت سرپرستی منصوب‌شده توسط محمدرضا فرزین نیز سوابق نامرتبط در صنایعی مانند غلات و املاک‌داری دارند. بنابر این، هیچ‌یک از این سه نفر سابقه بانکداری نداشته‌اند، اما مدیریت این بانک را بر عهده دارند.
@navasanchannel

Recent Posts

اکسیوس: نتانیاهو قرار است چهارشنبه آینده با ترامپ دیدار و درباره مذاکرات با ایران گفت‌و‌گو کند

🔹 نخست وزیر اسرائیل بر این باور است که هرگونه مذاکره‌ای باید شامل محدودیت بر موشک‌های بالستیک و پایان دادن…

12 ساعت ago

سی‌ان‌ان به نقل از منبع آگاه: ایران و آمریکا پس از مشورت با پایتخت‌های خود، موافقت کردند که دورهای بعدی مذاکرات برگزار شود

🔹 طبق گفته یک منبع مطلع از مذاکرات، هر دو طرف پس از مشورت با پایتخت‌های خود، موافقت کردند که…

15 ساعت ago

عراقچی: سری دوم مذاکرات به‌زودی برگزار می‌شود

🔹 اگر جدیت طرف مقابل را ببینیم، ممکن است در تصمیم‌مان برای غیرمستقیم بودن تجدیدنظر کنیم 🔹 شکل مذاکره مهم…

16 ساعت ago

چین برای پانزدهمین ماه متوالی به خرید طلا ادامه داد

🔹 ارزش ذخایر طلای این کشور به ۳۶۹.۵۸ میلیارد دلار فزایش پیدا کرد @navasanchannel

17 ساعت ago