تجار می‌توانند روزانه ۲۰ دقیقه با حضور ناظر از اینترنت استفاده کنند

🔹رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین گفت: «دارندگان کارت‌ بازرگانی می‌توانند روزانه در حد ۲۰ دقیقه با حضور ناظر از اینترنت استفاده کنند که به‌هیچ وجه پاسخگوی نیازهای تجار نیست.»
🔹«مجیدرضا حریری» در مورد شیوه اتصال تجار به اینترنت توضیح داد: «از تمام اتاق‌های بازرگانی اطلاع ندارم اما در تهران و چند شهر مرکز استان اینترنت چند سیستم را در اتاق‌های بازرگانی آزاد گذاشته‌اند. تجار باید برای استفاده از اینترنت ثبت نام کنند و بعد با حضور یک ناظر در حد ۲۰ دقیقه از اینترنت استفاده کنند که قطعا مطلوب نیست. این میزان استفاده در حد چک کردن چند ایمیل کافی است.»
🔹رئیس اتاق ایران و چین تاکید کرد این شیوه راه حل مناسب برای مشکل قطع اینترنت نیست.رئیس اتاق ایران و چین: تجار می‌توانند روزانه ۲۰ دقیقه با حضور ناظر از اینترنت استفاده کنند.
@navasanchannel

Recent Posts

ترامپ پیش از ترک کاخ سفید و در پاسخ به پرسش خبرنگار محبوش که از خطر طولانی شدن جنگ با ایران پرسید، اینگونه پاسخ داد:

🔹آیا برای ایران این خطر وجود دارد که حملات به یک درگیری طولانی و طولانی در خاورمیانه تبدیل شود؟ 🔹ترامپ:…

2 هفته ago