آمریکا علیه دو شهروند و یک شرکت ایرانی اعلام جرم کرد

? آمریکا یک شرکت خدمات مالی و دو نفر از مدیران ارشد آن را به نقض تحریم‌های آمریکا علیه ایران متهم کرده است.
?روزنامه وال‌استریت‌ژورنال بر اساس کیفرخواستی که روز دوشنبه در یک دادگاه فدرال در مینه‌سوتا تنظیم شده گزارش داده شرکت Payment۲۴ و دو نفر از مدیران آن به تلاش برای دور زدن تحریم‌های آمریکا، پولشویی و جعل هویت متهم شده‌اند.
?طبق این گزارش، یکی از بنیانگذاران و مدیران ارشد این شرکت روز دوشنبه دستگیر و از انگلیس مسترد شده است. اسناد دادگاهی می‌گویند او اتهامات وارد شده علیه خودش را رد کرده است.
?دادستان‌ها ادعا کرده‌اند که این شرکت که ۴۰ کارمند و دفترهایی در ایران داشته بین سال‌های ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۸ به شهروندان ایرانی برای دور زدن تحریم‌های آمریکا کمک کرده است.

Recent Posts

هشدار مهم بانک مرکزی دربارۀ مؤسسات مالی غیرمجاز

🔹در صورت مراجعه به نهادهای مالی و صندوق‌های قرض‌الحسنۀ فاقد مجوز، مسئولیت هرگونه تخلف برعهده خود شما و آن نهاد…

17 ساعت ago

المانیتور: چرا ایران برای مقابله با کریدور زنگزور روی کمک پوتین نمی‌تواند حساب باز کند؟

منبع روس: 🔹 مسکو فعلا اهرم فشار ندارد 🔹 «مسیر ترامپ» بدترین سناریو است که منجر به جدایی ایروان از…

19 ساعت ago

پایان استقبال اتباع خارجی از خرید مسکن در ترکیه

🔹تا همین چند سال پیش، ترکیه تبدیل به قطب فروش مسکن به اتباع کشورهای خارجی شده بود و سالانه بیش…

20 ساعت ago