تحقیق و تفحص از Binance، بزرگ ترین صرافی رمز ارز دنیا کلید خورد؛ بیت کوین بازهم در شیب نزولی

?شب گذشته وزارت دادگستری و سازمان نظارت بر درآمد داخلی آمریکا اعلام کردند که طرح تحقیق و بررسی نحوه کسب درآمد و همچنین پرداخت مالیات بایننس، بزرگ ترین صرافی رمز ارز دنیا را آغاز کرده اند. در این پرونده بایننس به پولشویی و همچنین فرار مالیاتی متهم شده است.
?علاقه مندان و سرمایه گذارن در دنیای رمز ارز روز گذشته، روز پر استرس و پر فراز و نشیبی را پشت سر گذاشتند. پس از اینکه ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا واژه بیت کوین را از بخش Bio پروفایل خود در توییتر حذف کرد و همچنین اعلام کرد این شرکت دیگر این رمز ارز را در قبال فروش خودرو دریافت نمی کند، قیمت بیت کوین کاهش کم سابقه ای را شاهد بود. بیت کوین پس از این اقدام مدیرعامل تسلا با افت 10 درصدی روبرو شد و حتی تا قیمت 47 هزار دلار نیز سقوط کرد.
?موسسه Chainalysis در سال 2019 اعلام کرد که چیزی در حدود 756 میلیون دلار از 2.8 میلیارد دلار مبادلات مالی غیرقانونی در حوزه رمز ارزها از طریق صرافی بایننس صورت گرفته است.
@navasanchannel

Recent Posts

رئیس کل بانک مرکزی: نرخ ارزی که در بازار دوم ایجاد کردیم، دیروز ۹۲ هزار تومان بود

🔹نرخ فعلی ارز، نرخ ترس و حاصل جنگ روانی دشمن است. 🔹کانال‌های کاذب ‎ارز که اغلب سرورهای آن‌ها در خارج…

16 دقیقه ago

واکنش وزیر دفاع به تحرکات هواپیما‌های سوخت‌رسان دشمن در منطقه:

🔹 ترابری داشته باشند یا نه، ما به عنوان یک بخش نظامی باید به طور مرتب آماده دفاع از کشور…

12 ساعت ago

یکصد و بیست و هشتمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران ۱۳ مهر برگزار می‌شود

🔹مرکز مبادله طلا و ارز: 🔹متقاضیان خرید شمش طلای مرکز مبادله ایران می‌توانند با واریز مبلغ ۱۰ میلیارد ریال (یک…

12 ساعت ago

مالک تلگرام: زندگی‌ام از بیت‌کوین است، نه تلگرام

پاول دوروف: 🔹در سال ۲۰۱۳ چند هزار بیت‌کوین را حدود ۷۰۰ دلار خریدم و با وجود سقوط قیمت به زیر…

16 ساعت ago