خبر های کوتاه نوسان

کوین‌بیس هک شد؛ هکرها در ازای افشا نکردن اطلاعات ۲۰ میلیون دلار باج خواستند

🔹صرافی ارز دیجیتال کوین‌بیس (Coinbase) اعلام کرد که هکرها با پرداخت رشوه به برخی از کارکنان پشتیبانی خارجی، به اطلاعات حساس کاربران دست یافته‌اند و اکنون در ازای افشا نکردن این داده‌ها، باج ۲۰ میلیون دلاری درخواست کرده‌اند.
🔹طبق گزارشی که این شرکت روز پنج‌شنبه در پرونده‌ای به کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) ارائه کرده، هکرها با فریب کارکنان پیمانکار خارج از کشور موفق شده‌اند به داده‌های داخلی و اطلاعات مربوط به حساب‌های کاربران دسترسی پیدا کنند. این داده‌ها شامل نام، آدرس، شماره تماس، ایمیل، چهار رقم آخر شماره تأمین اجتماعی، شماره حساب‌های بانکی، تصاویر کارت‌های شناسایی دولتی و موجودی حساب‌ها می‌شود.
🔹به گفته کوین‌بیس، رمزهای عبور و کلیدهای خصوصی کاربران افشا نشده و حساب‌های Coinbase Prime نیز تحت تأثیر این حمله قرار نگرفته‌اند. این شرکت همچنین اعلام کرده کاربرانی که فریب خورده و به مهاجمان پول ارسال کرده‌اند، غرامت دریافت خواهند کرد.
@navasanchannel

Send money to Iran