خبر های کوتاه نوسان

خودروی خارجی ۲ میلیاردی در ایران ۷ میلیارد تومان فروخته می‌شود/ وضعیت بازار خودرو خراب و منتظر نتایج مذاکرات است

کرمی، رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودرو تهران:
🔹واردات خودرو نباید به شکلی باشد که خودرویی که در عمان با قیمت دو میلیارد تومان تمام می‌شود، در ایران با قیمت هفت میلیارد تومان عرضه شود و یا این که خوورو‌های وارداتی قطره چکانی عرضه شود.
🔹واردات باید به‌گونه‌ای انجام شود که بتواند بخشی از تقاضای بازار را پاسخ دهد. اگر واردات گسترده‌تر و منطقی انجام شود، تقاضای مردم تأمین می‌شود و بازار از رکود خارج خواهد شد.
🔹برخی شرکت‌ها افزایش قیمت‌هایی را اعلام کرده‌اند، اما این قیمت‌ها در بازار تاثیری نداشته است و هیچ تحرکی مشاهده نمی‌شود. احتمالا این وضعیت به این دلیل است که کلیت بازار به دلیل بحث مذاکرات هنوز به حرکت نیفتاده و مردم مردد هستند و نمی‌دانند خرید کنند یا خیر و دست نگه داشته‌اند.
@navasanchannel

Send money to Iran